Muratpaşa’ya Hırsızlık Şoku

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin lideri Muratpaşa Belediyespor, İstanbul’da oynadığı Üsküdar Belediyespor maçında soygun şoku yaşadı.

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin lideri Muratpaşa Belediyespor, İstanbul’da oynadığı Üsküdar Belediyespor maçında soygun şoku yaşadı. Hentbolcuların soyunma odasındaki çantaları hırsız ya da hırsızlar tarafından çalındı.

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) Yakacık’taki spor salonunda oynanan maçı Antalya temsilcisi 35-25 kazandı. Maç sonunda soyunma odasına giren sporcular büyük şok yaşadı. Kapıdan giren hırsız ya da hırsızlar, 9 sporcuya ait çantaları çaldı. Durumun bildirilmesi üzerine salona gelen olay yeri inceleme ekipleri, parmak izi çalışması yaptı. Daha sonra polis merkezine giden sporcular, burada ifade verdi.

Maaşlarını yeni aldıklarını söyleyen bayan hentbolcular, çantalarında bulunan yaklaşık 6 bin TL dolayındaki para, cep telefonları, kredi kartları ve nüfus cüzdanlarının çalındığını kaydetti. Antalya’ya dönmek için saat 20.25’teki uçağa rezervasyonları yapılan bayan hentbolcular, ellerindeki lisanslar ve polis merkezinde düzenlenen tutanaklarla Sabiha Gökçen Havalimanı’na geldi. Uçağa ellerindeki belgelerle binecek sporculardan en fazla zararı Didem Hoşgör’ün gördüğü belirtildi. Altın kolyeleri, telefonu ve nakit parası çalınan başarılı sporcunun moralinin çok bozuk olduğu kaydedildi.

ANTRENÖR ÜNSAL: MAHSUR KALDIK

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, İstanbul’da mahsur kaldıklarını belirterek, "Polis tutanakları ve lisanslarımız olmasaydı, Antalya’ya dönemeyecektik. 14 sporcudan, 2 sporcumuzun çantasını görmemiş olacaklar ki, onların parasıyla şu an ihtiyaçlarımızı gidiyoruz" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, hırsız veya hırsızların kapıyı zorlamadan içeriye nasıl girdiklerini araştırıyor.

Bakmadan Geçme