Mustafa Babacan: 'Gruptan çıkmayı düşünüyorduk ve başardık'

Türkiye Kupası Erkekler C grubu maçları 11-13 Mart tarihleri arasında Sivas'ta Taha Akgül Spor Salonu'nda oynandı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler C grubu maçlarının ilk gününde Antalyaspor ile Hatayspor karşılaştı.  Antalyaspor 34-30 skor galibiyet ile sahadan galip ayrılan taraf oldu. Grup elemelerinin ikinci maçında ise Sivas Gençlik Spor ile karşılaşan Antalyaspor, 18-40 skor ile sahadan rahat bir galibiyet aldı. Elemelerinin son maçında ise Beşiktaş Spor Kulübü’ne 42-32 mağlup olan Antalyaspor, oynamış olduğu üç maçtan 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak Beşiktaş’ın 2 puan gerisinde toplamda 4 puan alarak, C grubundan Beşiktaş Spor Kulübü ile çeyrek finale yükselen bir diğer takım oldu.

Çeyrek finale yükselmelerini Hentbolhaber.net’ e değerlendiren Antalyaspor antrenörü Mustafa Babacan şu ifadelere yer verdi:

“Gruptan çıkmayı düşünüyorduk, bunu da başardık.  Bu durum iyi oldu bizim için. Takım olarak da çok daha iyiyiz. Gittikçe çok daha iyi olmaya çalışıyoruz.  Hatay maçını değerlendirecek olursam ilk yarı çok kopuk oynadık. İkinci yarıda ise performansımızı düzelttik. İnişli- çıkışlı performanslar sergiliyoruz. Belli bir standartta oynamayı hedefliyoruz. Gün geçtikçe çok daha iyi olmak istiyoruz. Bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirerek güzel bir hentbol oyunu sergilemek istiyoruz. Tempolu ve hızlı bir hentbol oynamayı hedefliyoruz. Maçlarımız da oldukça gollü geçmektedir. Maçta yediğimiz gollerden çok, attığımız gol ile dikkat çekiyoruz. Savunmayı ikinci plana attığımız söyleniyor ancak kontrollü bir savunma gerçekleştiriyoruz. Eksiklerimiz oluyor, zamanla düzelecektir.” 

Antalyaspor, Çeyrek Finalde Beykoz Belediyespor ile eşleşti.

Türkiye Kupası’nda Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu

Bakmadan Geçme