Mütareke Oyunları Hentbol Maçları Sona Erdi

6.Mudanya Mütarekesi Spor Oyunları, hentbol müsabakaları ve kapanış töreniyle tamamlandı.

Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğününev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Mudanya Kaymakamlığı ile MudanyaBelediyesinin destek verdiği oyunlar, Mudanya İlçe Spor Salonunda 8 branştatoplam 3 bin sporcunun mücadelesiyle tamamlandı. Son branş olan 2 gün sürenHentbol müsabakalarında 2002-2003-2004 doğumlusporcular mücadele etti. Mudanya Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okuluöğrencilerinden oluşan Mudanya Emniyetspor 6 puanla namağlup şampiyon olurken, 6puanla Bursa Meltemspor ikinci, 2 puanla Bursa Nilüfer Belediyespor üçüncü, Puanalamayan Yalova Osmangazi Ortaokulu turnuvayı sonuncu tamamladı.

Turnuvanınson günüde oyunların kapanış törenine Bursa AK Parti Milletvekili İsmet Su,Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman,Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Engin Kaya, Bursa Hentbol İl Temsilcisi Osman Şaybaz öğrenciler veKalabalık izleyici topluluğu katıldılar .

Haber

Kupa ve madalya törenin ardındankonuşan Milletvekili İsmet Su, “Açılışında da burada olduğumuz mütareke oyunlarıseri bir şekilde yapılarak tamamlandı. Oyunlar Mudanya’ya bir canlılık getirdi,gençlerin bu tür aktivitelere katılımın daha fazla olmasını ve belediyeler ilediğer kamu kuruluşlarının da böyle aktivitelerin sayılarının artırmalarını ümitediyorum” dedi.

Turnuvada Oynanan Müsabaka Sonuçları ve Sıralama:

MUDANYA EMNİYETSPOR      – BURSA MELTEM KOLEJİ SPOR: 13-5

NİLÜFER BELEDİYESPOR          – YALOVA GAZİOSMANPAŞA     : 17 -3

BURSA MELTEM KOLEJİ SPOR – NİLÜFER BELEDİYESPOR        : 13 -10

MUDANYA EMNİYETSPOR       – YALOVA GAZİOSMANPAŞA   : 19- 2

BURSA MELTEM KOLEJİ SPOR – YALOVA  GAZİOSMANPAŞA  : 20 -9

MUDANYA EMNİYETSPOR       – NİLÜFER BELEDİYESPOR        : 14 -6

BU SONUÇLARDAN SONRA SIRALAMA:

1-MUDANYA EMNİYETSPOR
2-BURSA MELTEM KOLEJİ SPOR
3-NİLÜFER BELEDİYESPOR
4-YALOVA GAZİOSMANPAŞA

Bakmadan Geçme