“Mütevazi Kadromuzla Mücadele Ettik”

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, 27-17 mağlup oldukları Muratpaşa Belediyesi karşısında mütevazı kadrolarıyla iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Hüsnü Kemal Durak yaptığı açıklamada, BayanlarSüper Ligi play-off yarı final ilk maçında dün sahalarında aldıklarıyenilgiyle seride 1-0 geriye düştüklerini anımsattı.

Ligin yeni takımlarından biri olduklarını ifade eden Durak, "Daha 8aylık bir takımız. İlk kez bu yıl Süper Lig’de mücadele ediyoruz. Busüreçte bazı eksiklerimiz de oldu. Ayrıca kadro darlığımız var.Neticesinde haddimizi bilerek, mütevazı kadromuzla bu maça çıktık" dedi.

Çok deneyimli, geniş kadrosu olan ve milli oyuncuları kadrosundabulunduran bir takımla karşılaştıklarını kaydeden Durak, "İki yıl üstüste Avrupa Challenge Kupası’nda final oynadılar. Kısacası çok güçlü birtakım. İlk yarıda oyunu başa baş yürüttük ancak son anlarındayaptığımız hatalarla devreyi 13-11 yenik kapattık" diye konuştu.

Devre arasında oyuncularından çok mücadele ederek agresif olmalarını istediğini anlatan Durak, şunları söyledi:
"Bizim silahımız savunma ve hızlı oyun ancak bu sistemdeproblemlerimiz vardı. Bu da kadro darlığından. Ayrıca önemli lideroyuncumuz İlke’nin sakatlığı vardı. İkinci yarıda oyunda bir ara aynıanda 3 oyuncumuz, 2 dakika ceza aldı. Tabi bunlar mazeret değil.Neticede hatalarımızı gördük. Mütevazı kadromuzla iyi mücadele ettik.İnşallah ileride daha iyi olacak. Böyle maçlar oynadıkça tecrübemizartar. Ardeşen’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz."

Muratpaşa Belediyesi ile ikinci maçlarını 17 Nisan’da Antalya’daoynayacaklarını belirten Durak, bu karşılaşmada ellerinden geleniyapacaklarını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme