MVP Ömür Pehlivan: “Hak ettik”

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda en değerli oyuncu seçilen Ömür Pehlivan, Hentbolhaber.net'e şampiyonluğu değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası final maçında Spor Toto Spor Kulübü ile Beykoz Bld. Spor Kulübü karşılaştı. Serdivan Spor Salonu’nda oynanan ve TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlan maçın ilk devresi 13-13 eşitlikle sonuçlanırken, maçın ikinci devresini 29-26 önde bitiren Beykoz Belediye Spor şampiyonluk kupasını kazandı.

Karşılaşmanın ardında düzenlenen törende HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası şampiyonu Beykoz Belediyesi’ne kupa ve madalyaları Türkiye Hnetbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından takdim edildi.

Maçın En Değerli oyuncusu seçilen Ömür Pehlivan hentbolhaber.net’e özel şampiyonluğu değerlendirdi.

Pehlivan, “Bu sezon çok mücadele ettik. İyi ve kötü olduğumuz zamanlar oldu ama her zaman bir bütün olarak birbirimize destek olduk. Bununla birlikte çok güzel işler çıkardık. Antrenör ve sporcular olarak özveriyle çalışıp güzel hazırlandık ve sonunda hak ederek şampiyonluğa uzandık.

“Bizim için kişilerin önemi yok. Başarı için herkes her şeyini ortaya koyar.”

Maçın en değerli oyuncusu seçilmesi üzerine de düşüncelerini aktaran Ömür Pehlivan, tüm takım arkadaşlarına öncelikle teşekkür ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Öncelikle hem takım olarak hem de bireysel anlamda güzel bir maç oynadık. Herkes birbirine destek oluyor. Bu maça ben yardımcı oldum, bir başka maça bir diğer arkadaşlarım olur. Bizim için kişilerin önemi yok. Başarı için herkes her şeyini ortaya koyar. Biz, böyle bir ekibiz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum”

 

Bakmadan Geçme