Namık Dalgakıran: “Hedefimize adım adım ilerleyeceğiz”

Beşiktaş Aygaz deplasmanından 1 puan ile dönen İzmir Büyükşehir Belediyespor’da Başantrenör Namık Dalgakıran, “Deplasmandan puan ile dönmek sevindirici” dedi.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Beşiktaş Aygaz deplasmanından beraberlik ile ayrılan İzmir Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular, galibiyeti kaçırdıklarını ifade ettiler. 

Başantrenör Namık Dalgakıran, İstanbul’da Beşiktaş Aygaz’a karşı iyi oynadıklarını ama daha az hata yapmış olsalardı maçı kazanacaklarını ifade etti.

Namık Dalgakıran, “Takımımız uzun yıllardır beraber oynayan bir ekip olarak söylense de bu sezon sağ oyun kurucumuz, pivot, sol oyun kurucumuz kadromuza yeni katıldılar. Uzun yıllardır beraber oynayan bir ekip gibi gözükmemiz sezon hazırlığını iyi değerlendirdiğimiz anlamına geliyor. Bu sebeple takımımın birlikteliğinden memnunum. Beşiktaş maçına gelince her iki tarafta kazanabilirdi. Müsabakanın bazı anlarında hücumda çok iyi idik ve fırsatları iyi değerlendirdik. Sonra savunma da sıkıntılar yaşadık. Toparlandık. Aslında maçın hakkı beraberlik idi. Nitekim de öyle oldu. Zor bir deplasmandan puan almak bizim için önemli idi. Bunu da başardığımız içim mutluyum. Hedefimize adım adım ilerleyeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyespor olarak zirvede yer almanın planlarını yapıyoruz. Takım halinde başaracağımızdan eminim” dedi.

Haftanın açılış maçında beraberlik var

 

Bakmadan Geçme