Namık Dalgakıran: 'Her antrenör gibi finallerde olmak istiyorum'

Hentbol Erkekler Süper Liginde 2020/21 sezonunu derbi ile açacak İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde Başantrenör Namık Dalgakıran, açıklamalarda bulundu.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Bugün Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda Göztepe’yi konuk edecek İzmir BŞB BLD GSK’de hazırlıklar tamamladı.

Bu sezon flaş isimleri kadrosuna dahil eden mavi – beyazlılarda Başantrenör Namık Dalgakıran, “Sezon için öncelikli hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Fakat eğer yapabilirsek, her antrenör gibi benim de final oynama isteğim elbette var, Türkiye Kupası olur veya şampiyonluk mücadelesinde var olmak olur… Bu kulüpte oyuncu olarak şampiyonluk yaşamıştım, Allah nasip ederse antrenör olarak da şampiyonluk yaşamayı çok isterim. Türkiye’de erkeklerde aynı takımda hem oyuncu hem antrenör olarak şampiyonluk yaşayan ilk kişi olmayı çok isterim. İlk üç maçımız çok önemli. Bu maçları kayıpsız atlatmayı istiyoruz. Herhangi bir eksiğimiz şimdilik bulunmuyor. Bütün takımlara sakatlıksız, sağlıklı bir sezon diliyorum” dedi.

İzmir Büyükşehir ile Göztepe maçı saat:15.00’de Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak. Pandemi nedeniyle seyirci alınmayacak.

Bakmadan Geçme