Ne çektin be Ardeşen sakatlıktan!

Kadınlar Süper Liginde Ardeşen’in 2014-2015 sezonunda yaşadığı sakatlık problemlerini hiçbir kulüp yaşamamıştır.

Kadınlar Süper Liginde taraftarının gücü ile  iddaalı bir ekip olan ve rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Ardeşen GSK, bu sezon yaşamış olduğu sakatlıklardan dolayı kadrosunda yer alan bir çok sporcusunu kaybetti.

Sezon başında kalecisi Jelena Pirsl sakatlanması ve uzun bir süre takımda yer alamaması ile başlayan sakatlıklara , Olga Vaschuk ve Kadınlar Süper Liginin gol kraliçesi Aslı İskit’te eklenmişti. Ardeşen GSK’nın son sakatlanan oyuncusu kalecisi Jelena Zivkovic oldu.

Jelena Zivkovic’in bağları kopması sonucu sezonu kapattığı öğrenilirken, diğer sakatlanan kaleci Jelena Pirsl ise takımda yer almaya başladı. Oyuncular sakatlıklar sebebiyle başarılı giden sezonda kendilerine nazar değdiğine inanıyorlar.

Ardeşen GSK’da yarın oynanacak olan Sportoto Kadınlar Hentbol Türkiye Kupasında Final4 müsabakaları öncesi yaşamış olduğu bu sakatlık moralleri bozarken, en önemli oyuncularının kadroda yer alamayacak olması ise Ardeşen GSK’yı zora sokuyor.

Ardeşen GSK ile Muratpaşa Belediyesi SK Sportoto Kadınlar Türkiye Kupası Yarı Final maçı yarın Saat:15.00’de Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Salonunda.

Bakmadan Geçme