Neden Marmara Gücü Spor Kulübü?

Erkekler Süper Ligi’nde isim değişikliğini ilk defa açıklayan Hentbolhaber.Net’e, Anafen Koleji Spor Kulübü Antrenörü Çetin Tiryaki değişim sürecini anlattı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbole yıllardır emek veren Anafen Koleji ismi, yeni bir heyecanın, yeni bir ateşin tekrar canlanması adına Marmara Gücü Spor Kulübü oldu.

Marmara Gücü Spor Kulübüne Çetin Tiryaki başkan olurken, Başkan yardımcılığını Tahsin Ergül yapacak. Hentbolun tanıdık ismi antrenör İsmail Güney’de yönetim kurulu listesinde.  Yönetim kurulunda yer alan diğer isimler ise Fuat Aktaş ve Bilge Bahadır Berber.

Tiryaki, “Türk hentboluna hayırlı olsun. Anafen Koleji idarecileri uzun yıllardır hentbole hizmet ediyorlardı. Maddi ve manevi olarak altyapılardan üst yapılara kadar iyi günde de kötü günde de hep yanımızda oldular. Bizde bir değişimin olması gerektiğini düşündük ve yeni bir kan olması amacıyla Marmara Gücü Spor Kulübü ismini aldık. Kulüp bünyesinde birçok branş varken Anafen ile Hentbol özdeşleşmişti. Bütün yöneticilerimize teşekkür ederken özellikle Başkanımız  Murat Furuncu’ya ve fedakarlıkları paha ile biçilemez Kubilay Turgut’a teşekkür ederim. Marmaraa Gücü Spor Kulübü olarak yolumuza devam edeceğiz. En iyisini yapmak için çalışmalarımız devam edecek”




Bakmadan Geçme