Nedzad Masic, 'Bütün maçı kontrolümüz altında tuttuk'

Hentbol Kadınlar Süper Ligi, 17.Haftası'nda Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş evinde Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nü konuk etti.

Tuğba Akkesen/hentbolhaber.net – Hentbol Kadınlar Süper Ligi, 17.Haftası’nda Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş evinde Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü konuk etti. Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk devresini Tekirdağ SüleymanPaşa Sportif A.Ş Spor Kulübü 19-14 skor ile önde tamamlarken, maç sonunda da gülen taraf 36-28 skor ile Tekirdağ SüleymanPaşa Sportif A.Ş Spor Kulübü oldu.

Maçın en skoreri kaydetmiş olduğu 11 sayı ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü oyuncusu olan “ZEYNEP NUR BİLGEÇ” oldu.

Tekirdağ SüleymanPaşa Sportif A.Ş Kulübü’nün Antrenörü, Nedzad Masic maç sonunda hentbolhaber.net’e  özel düşüncelerini aktardı.

Masic, “ Takımdaki kızlarımı tebrik ediyorum. Bütün maçı kontrol altında tuttuk. Bir aylık aramız vardı ve bu yüzden ara sıra maçta düşük bir performans gösterdik. Normal böyle bir durum. Önümüze bakıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Bu sezonu, hedeflediğimiz yerde tamamlamak istiyoruz. Bu galibiyet, bize motivasyon olarak iyi gelecek. Bize destek veren başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Büyük bir aile olarak önümüze bakıp, istediğimiz başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme