Nemanja Pribak, Beşiktaş Mogaz’a antrenör mü oluyor?

Makedon Sportmedia sitesinin haberine göre Nemanja Pribak’ın Beşiktaş Mogaz’da gelecek sezon antrenör olarak yer alacağı okuyuculara aktarıldı.

AYCAN AY  / HENTBOLHABER.NET – Sitede Nemanje Pribak’ın açıklamalarına da yer verilirken şu ifadeler kullanıldı.

Katar herkes için “Hayaller Ülkesi” değil

Pribak, Katar’dan gelen teklifi reddetti, Beşiktaş’ta antrenörlük kariyerine başlayacak. Katar’ın cömert teklifine rağmen Makedon orta oyun kurucu Nemanja Pribak, bu bahar antrenörlük kariyerine başlayacağı Beşiktaş Mogaz’da kalacak. Pribak’ın planında ise, şampiyon takımda oynarken aynı zamanda altyapıdaki genç oyuncularla çalışmaya başlamak var.

Pribak “Katar’dan bir teklif aldım, ama düşününce Beşiktaş’ta kalmanın daha iyi olacağına karar verdim. Katar benim şimdi gitmemi ve bütün sezon orada kalmamı istiyordu. Milli takım maçlarına gidebilir miyim bilmiyorum ama antrenörlük için daha uygun olacağım güzel bir ortam Beşiktaş’ta var. Kimse Velux EHF Şampiyonlar Ligi’nde kazanabileceğimizi düşünmezdi ama PPD Zagreb maçını kazandık. Bence artık bütün kulüpler yarışın içinde olduğumuzun ve başka galibiyetler, puanlar alabileceğimizin farkında” dedi.

Geri döndüklerinde problem yaşayan milli takım oyuncuları Renato Vugrinec ve Naumce Majsovski’nin deneyimlerine bakılınca, orta oyun kurucu Pribak kazanmayı planladığı hedeflere devam etmek için Beşiktaş’ta kalmaya karar verdi ve deneyimlerini aktarabileceği genç oyuncularla antrenörlük kariyerine başlamak istediğini belirtti.

Pribak: “Baharda antrenörlük kariyerime bir grup genç oyuncuyla birlikte başlamayı istiyorum, antrenörlük işi beni heyecanlandırıyor” dedi.




Bakmadan Geçme