Nesimi Dağdoğan: 'Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğuydu'

Hentbol Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Adana Totemcard Adasokağı Spor Kulübü Antrenörü Nesimi Dağdoğan, şampiyonluğu değerlendirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasındaki final mücadelesinde karşılaşan Adana Totemcard Adasokağı ve Elazığ Sosyal Yardımlaşma sahada hentbol adına güzel bir performans sergilemişti. Karşılaşmanın ilk yarısını Adana Totemcard Adasokağı takımı 16-12 önde tamamlamıştı. İkinci yarıda da kazanma istekli oyun mücadelesini sürdüren Adana Totemcard Adasokağı, Elazığ Sosyal Yardımlaşmayı 33-27 yenerek şampiyon olmuştu.

Adana Totemcard  Adasokağı antrenörlerinden Nesimi Dağdoğan, şampiyonluğu değerlendirerek hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

Dağdoğan, ülkemizin yaşadığı deprem felaketi sonrası o süreçte antrenman yapamadıklarını ifade ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “2 buçuk ay boyunca antrenman yapamadık. Turnuva için hazırlıklı olmamamıza rağmen kızlarımızla bu turnuvaya yine de katılma kararı aldık. Geçen yıl Adana’da düzenlenen bu turnuvada Türkiye Şampiyonu olmuştuk. Bu yıl için yine hedefimiz Türkiye Şampiyonluğuydu. Kastamonu’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonasında da başarılı olduğumuz ve hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Altyapıdan yetişen sporcularımız ile bir çok başarıya imza atmak istiyoruz”

Bakmadan Geçme