Nevşin Mengü’nün hentbola düşkünlüğü!

Gazeteci Nevşin Mengü, kendi YouTube kanalında yaptığı yayında İslami Dayanışma Oyunları’nı eleştirdi.

ÖZEL HABER / HENTBOLHABER.NET –  Mengü eleştirilerini hentbol üzerinden de gerçekleştirirken, İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyon olan kadın millilerimizi ve ikinci olan erkek millilerimizi tebrik etmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Mengü’nün verdiği bir takım detaylar ise kendisinin sıkı bir hentbol izleyicisi olduğunu ortaya koydu. Erkek Milli takım kalecisinin formasının unutulması başta olmak üzere paylaştığı detay bilgiler, Mengü’nün hentbola duyduğu ilgiyi ortaya çıkardı. Mengü’nün sezon içerisinde birçok hentbol maçını takip edeceği düşünülüyor!

“MİLLİ TAKIM KALECİSİNİN FORMASI OTELDE UNUTULDU”
Gazeteci Nevşin Mengü: “Tüm hafta sonu İslami Dayanışma Oyunları’nı takip ettim, ayrımcılıktan değil de meraktan. Katarlı oyuncu kafa kesme işareti yaptı ya, bence o en hafifi. Üst üste acayip şeyler yaşanıyor” dedi. Mengü hentbolla ilgili olarak ise; “Hentbolda maç programındaki değişiklikler takım ve hakemleri mağdur etti. Kadın hentbolcularımızın Bangladeşle oynadığı karşılaşmanın hakemleri Konya’yı gezerken maçı kaçırdı, Türk hakemler müsabakayı yönetti. Kamerun kadın hentbol takımı ilk maçına çıkamadı, 10-0 hükmen yenik sayıldı. Erkek Hentbol Milli takımının kalecisinin forması otelde unutuldu, antrenman tişörtüyle maça çıkıldı.”

TEBRİK ETMEDİ!
Öte yandan gazeteci Nevşin Mengü, derece yapan takımlarımızı ise tebrik etmedi. Mengü’nün hentbola olan bu ilgisinin sezona da yayılacağı ve birçok hentbol maçını tribünden takip edeceği tahmin ediliyor!

Bakmadan Geçme