Nevzat attı, Antalyaspor puanı kaptı

Erkekler Süper Lig 21.Hafta maçında Merzifon Belediyesi Spor Kulübü, Antalyaspor’u ağırladı.

Büyük bir mücadelenin yaşandığı müsabakada ilk yarıda etkili olan Merzifon Belediyesi SK oldu. Antalyaspor ilk dakikalarda oyuna iyi başlamasına rağmen yapmış olduğu hatalar sonucu ilk yarıyı 17-14 geride kapadı.

İkinci yarı her iki takımda iyi bir mücadele sergilerken, skora da denge geldi.

Maçın son dakikalarına Merzşfon Belediyesi SK önde girdi. Maçın bitimine 15 saniye kalan Antalyaspor mola aldı. Ancak masa hakemleri mola düğmesine geç bastı ve 13 saniye gözüktü. Bu sırada tartışmalar yaşandı. Karşılaşmanın hakemleri ise 13 saniye kala maçın başlayacağını ancak + 2 saniye daha oynanması kararı aldı.

Molanın ardından 27-26 geri olan Antalyaspor’da, 3. kaleci olarak kadroda bulunan aynı zamanda yardımcı antrenör olarak görev yapan Nevzat Hocaoğlu oyuncu olarak sahaya girdi. Karşılaşmanın son saniyelerinde ise Antalyaspor kalesi boş kaldı.

Kırmızı-beyazlı takım 13 saniye kala yaptığı hücum organizasyonunda direkten dönen topu Nevzat tek hamle ile kaleye gönderdi, top ağlarla buluşurken korna sesi çaldı. +2 saniyeye gerek kalmadan Antalyaspor sahadan puan ile ayrıldı.

47 yaşındaki Nevzat’ın golüyle karşılaşma 27-27 berabere bitti.

Merzifon BLD : Yağız, Mert, Taner 7, Berk 3, Orhan 1, Arapovic, Okan 4, Ali Canikli 2, İdris 1, Borko 2, Velibor 1, Cavit 2, Mert 3, Ragıp, Murat 1

Antalyaspor: Coşkun Göktepe, Enis Yatkın, Nevzat Hocaoğlu 1, Jevtic 2, Kovacevic, Dalibor Sukic 6, Enes Gümüşok, Mikail Yıldırım 6, Erdinç Kızıltaş, Anıl Yıldız 3, Anıl Tanman, Malencic 6, Recep Dege 2, Adnan Tayfur, Göksenin Yalçın,  Recep Kırdal 1


//

Bakmadan Geçme