Nilüfer Belediyesi Göztepe’den iki oyuncuyu kaptı

Erkekler Süper Liginde mücadele eden Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü yeni sezon öncesi kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Geçen sezon Göztepe’de başarılı performansları ile göz dolduran  orta oyun kurucu Enes Gümüşok ve pivot Atilla Zaman, Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyesi Spor kulübü ile anlaştı.

Geçen sezon Göztepe ile 23 müsabakaya çıkan her iki oyuncudan Enes Gümüşok 43 gol atarken, Atilla Zaman 30 gol ile Göztepe’ye katkıda bulundu. A Milli takımımızın kadrosunda da yer alan Enes Gümüşok, Nilüfer Belediyesi SK’nın orta alanda en kritik oyuncusu olacak.

Enes Gümüşok Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada; “Öncelikle Göztepe Spor Kulübüne, yöneticilerine, antrenör ekibine çok teşekkür ederim. Güzel bir sezon geçirdik. Yeni sezonda Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ile anlaştığım için çok heyecanlıyım. Hentbol liginin yine köklü bir ekibine imza attım. Umarım bu sezon kulübüm Nilüfer Belediyesi adına hayırlı bir sezon olur. Transferimde emeği geçen bana güvenen inanan başkanımıza ve hocamıza teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme