Nilüfer Belediyesi SK, Sırbistan’ı salladı

Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü’nün transferleri, Sırbista’nın en popüler spor gazetesinde “Sportski zurnal” geniş yer alarak büyük ses getirdi.

HENTBOLHABER.NET – “Holpert ve Malencic Türkiye’de” başlığı ile çıkan haberde; “Yıllardır Beşiktaş’ı kimse durduramıyor. Geçen sezon Rasic ve Dejavic’in takımı Beşiktaş’a bu sezon Kostic ve Pribak dahil oluyor. Beşiktaş sezonu çifte kupa(Lig ve Türkiye Kupası) ile kapatarak seneye VELUX EHF Şampiyonlar ligi gruplarında ve Seha Lig’inde oynayacak. Beşiktaş’ın en büyük rakibi bu trasferler ile Nilüfer Belediyesi SK olacak gibi gözüküyor. Nilüfer Belediyesi SK, Pascara’da altın madalya alan milli takım oyuncuları Holpert ve Malencic’i alarak Beşiktaş’ın takipçisi olacak.

Kulüp başkanı Ali Karamık, “Çok iyi bir takımımız var inanıyorum ki koymuş olduğumuz hedefler için Holpert ve Malencic bize çok büyük katkı sağlayacaklar”

Josef Holpert, “Nilüfer Belediyesi SK ile 1 yıllık anlaştığım için çok mutluyum. Takımın geçen yıl 3.oldu. Hedefimiz öncelikle Beşiktaş’a karşı iyi mücadele etmek ve ligi  en kötü 2. bitirmek. Türkiye’de iyi hentbol oynamak istiyorum. Takımımın başarısı için her şeyimi vereceğim”

Haber

Bakmadan Geçme