Nilüfer Belediyesi takım oyununa önem veriyor

Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, evinde karşılaştığı Marmaragücü Spor Kulübü'nü 41-14'lük skorla mağlup ederek, ligde 5. sıraya yerleşti.

Nilüfer Belediyespor  evinde mücadele ettiği Marmaragücü karşısında etkili bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 41-14 galip ayrıldı.

Üçevler Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Nilüfer Belediyespor hızlı başladı. Mavi-yeşilli ekipte Çetin’in peş peşe bulduğu sayılarla Nilüfer Belediyespor, ilk dakikalarda üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi.

Marmaragücü, Bursa Nilüfer Belediyesi SK karşısında sahada 7 oyuncu 2 kaleci ile mücadele ederken, takımın sergilemiş olduğu mücadele Erkekler Süper Ligine yakışmadı.

İlk yarı 21-7 Nilüfer Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.  Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık, ilk yarıda yakalanan farklı skordan sonra ikinci yarıya önceki maçlarda fazla forma şansı bulamayan genç oyuncularla başladı. Genç oyuncular Serhat, Ömür ve Hasan üstün bir performans göstererek, etkili bir oyun ortaya koydu. Nilüfer Belediyespor karşılaşmayı 27 sayı farkla 41-14 kazanarak, üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Puanını 22’ye yükselten Nilüfer Belediyespor ligde 5. sıraya yerleşti.

462 golle ligin en az gol yiyen ekibi olduklarını belirten Antrenör Fatih Işık, “Avrupa kupalarına katılma hedefimize her maç biraz daha yaklaşıyoruz. bugün şans verdiğim 13 oyuncunun tamamı gol üretti. Yıldızlara dayalı değil, takım oyuna önem veren bir anlayışla maçlarımıza çıkıyoruz. Galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.




Bakmadan Geçme