Nilüfer Belediyespor, Antalyaspor’u yendi

Hentbol Erkekler Süper Liginde Bursa’da oynanan zorlu müsabakada gülen taraf Bursa Nilüfer Belediyespor oldu.

Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Tesislerinde  oynanan müsabakada son haftaların formda ekibi Antalyaspor’u konuk eden Nilüfer Belediyespor, ilk yarıyı 7 sayı farkla 18-11 ve müsabaka sonucunda ise 33-30 skor ile gülen taraf oldu.

Bursa Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada : " Takım olarak kazanmamız gereken bir karşılaşma idi. Müsabakanın ilk yarısında iyi savunma ve hızlı hucümlar ile oyunda etkili olduk. Müsabakanın sonunda da kazanarak , güzel bir galibiyet elde ettik. Son haftalardaki puan kayıplarımızı telafi etmemiz gerekiyor idi. Bu galibiyet ile önümüzdeki haftalarda da çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. " dedi.

Son haftalarda şanssız mağlubiyetler alan Bursa Nilüfer Belediyespor yeni seçilen kulüp başkanına da ilk hediyesini Antalyaspor karşısında vermiş oldu.

17.hafta sonucunda Bursa Nilüfer Belediyespor puanını 20’e yükseltirken, Antalyaspor 15 puanda kalmış oldu.

 

NİLÜFER BELEDİYESPOR: 33 – ANTALYASPOR: 30
SALON: Nilüfer Belediye
HAKEMLER: Onur İlhan, Hasan Sadık Tunç

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Stanko, İsmet, Boris 4, Nikita 1,Durmuş 8, Burak 3, Borko 7, Çağlayan 3, İbrahim, Müjdat, Şuayip 2,Erdinç 2, Milos 2, Ramazan 1

ANTALYASPOR: Kayhan, Recai 6, Ali 2, Victor 4, Bosan 5, Maroven 6, Recep 4, Anıl, Predrag 3

İKİ DAKİKA CEZASI ALANLAR: Erdinç (2), Boris, Nikita, Milos, Çağlayan, Serkan (Nilüfer Belediyespor), Viktor (Antalyaspor)

İLK YARI: 18-12 (Nilüfer Belediyespor lehine)

Haber

Bakmadan Geçme