Nilüfer Belediyespor hazırlık maçında galip

A Milli Takımımızın 2023 Hentbol Dünya Şampiyonası Avrupa Eleme Grubu maçları sebebiyle lige verilen arayı, Nilüfer Belediyespor ile Beykoz Belediyespor hazırlık maçı ile geçirdiler.

HENTBOLHABER.NET – Milli takım maçları nedeniyle Erkekler Hentbol Süper Ligi’ne verilen arayı değerlendiren Bursa Nilüfer Belediyespor, İstanbul Beykoz Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında rakibini 32-26 mağlup etti.

Milli Takıma bir çok oyuncu veren her iki takımın eksik kadrolar ile mücadele ettiği karşılamanın ilk dakikaları karşılıklı sayılar ile geçti. Maçın 10. dakikasına Nilüferli hentbolcular 8-5 önde girdi. 10. dakikadan sonra oyunda dengeyi sağlayan konuk ekip Beykoz Belediyespor aradaki farkı azaltmaya çalışsa da ilk yarı, 16-15 Nilüfer Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda, savunmada sert oyunu ve etkili hücumları ile öne çıkan Nilüfer Belediyespor, aradaki farkı açarak maçtan 32-26 galip ayrıldı.

Nilüfer Belediyespor, Erkekler Hentbol Süper Ligi 7. hafta maçında, 13 Kasım 2021 Cumartesi günü kendi sahasında Antalyaspor’u ağırlayacak. Beykoz Belediyespor ise 13 Kasım’da Köyceğiz Belediyespor deplasmanında mücadele edecek.

Bakmadan Geçme