Nilüfer Belediyespor’da İlkyarı

Hentbol Erkekler Süper Lig temsilcisi Bursa Nilüfer Belediyespor’da Antrenör Fatih IŞIK, ilk yarıyı hentbolhaber.net takipçileri için değerlendirdi.

Fatih Işık sözlerine geçen sezon öncesi çalışmalardan başlayarak, sezon öncesi 6 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını, daha sonra yeni 6 oyuncu ile anlaşarak hazırlıklara başladıklarını, katılmış oldukları ve kendilerinin düzenlemiş olduğu turnuva ilede uyum problemini ortadan kaldırdıklarını belirtti.

Şampiyonlar liginden sonraki en prestijli  ve güçlü  Avrupa Hentbol Federasyonu  KupasındaHaber  Ülkemizi ve Nilüferimizi temsil etmenin heyecanını yaşadıklarını belirten Işık, Polonya’nın güçlü ekiplerinden Tauron Stal Mielec takımıyla ön eleme karşılaşmasında eşleştiklerini, anlaşarak her iki maçı Polonya’da oynadıklarını ve müsabakalar sonucunda elendiklerini belirtti.

 

NİLÜFER BELEDİYESPOR İLKLERE İMZA ATTI

Fatih Işık,  "Bursa Nilüfer Belediyespor olarak Türkiye Kupası Finali ve Süper Kupa Finali oynayarak kulübümüz adına ilkleri yaşamış olduk."dedi. Süper Kupa finalinde iyi mücadele etmelerine rağmen, Beşiktaş’a mağlup olduklarını belirten Işık, Lig öncesi de sakatlıklar ve milli sporcularımızın atamaların çıkması sebebiyle lige sıkıntılı başladık."dedi.

Lige ise ders çıkardıkları bir mağlubiyet ile başladıklarını belirten Işık, Yeditepespor müsabakasından ders aldık ve daha sonrasındaki müsabaka da ise Trabzonspor’u 36-26 yenerek galibiyet ile tanıştıklarını belirtti.

Sonraki Niğdespor müsabakasında ise saha koşullarının uygunsuzluğu, sakatlıkların devamı ve bunu üzerine 4 oyuncusunun da gribal enfeksiyon geçirmiş olmasınında kendilerini zorladığını ifade ederek, Niğde deplasmanından 1 puan alınmasının büyük bir kazanç olduğunu vurguladı.
 

Haber

HEDEFLERİMİZE ARALIK AYINDA ULAŞTIK

Ligde daha sonraki zorlu dönemde ilk başta Ankara İl Özel İdare Spor Kulübüne 1 sayı farkla yenildik ve ardından da Beşiktaş’a erteleme maçında 31-28 kaybettik diyen Işık, "Aralık ayında ise 26 günde 7 maç oynayacak olmamız bizi iyi bir hazırlık sorecine soktu. Ligde 6 müsabaka ve Türkiye Kupasında da 1 bir müsabaka bizi bekliyordu.Sonuçta bu süreçte 6 lig müsabakasından en az 4 galibiyet hedefledik ve hedeflediğimiz sonuçlara fazlasıyla 4 galibiyet , 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile ulaşmış olduk.Son 6 lig maçın da  yakalamış olduğumuz çıkış ile ligin ilk yarısını Play-off lar öncesi  5.sırada bitirerek ilk yarı için hedeflediğimiz yerde bitirmenin mutluluğunu takım olarak yaşamaktayız."dedi.

Haber

IŞIK: "AVANTAJIMIZI KULLANMAK İSTİYORUZ"

2013‘e bütün olumsuzluklardan arınmış olarak en iyi şekilde istenilen, arzulanan düzeyde takım olarak başlamak istiyoruz diyen Işık, "7 Ocak tarihinde 2.devre çalışmalarına başlayacağız.İkinci yarı fikstür avantajını en iyi şekilde kullanıp, Play-off için avantaj yakalayıp, Play-off maçları sonrasında, adımızı Avrupa Kupalarına yazdırmak en büyük hedefimizdir. İkinci yarıda ilk maçımız 26 Ocak 2012 Cumartesi Saat 13:00’da, kendi sahamızda Yeditepe Spor ile oynayacağız."dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Işık, "Şuan kadromuzdan eşinin özel durumundan dolayı ayrılmak isteyen Sergıy SULYASARYEV’e izin vererek  veda ettik.Onun haricinde kadromuzdaki sporcularımıza güvenimiz tam , onlara güveniyoruz."dedi.

 

Son olarak sözlerine teşekkür ederek devam eden Işık, "Bizlere her zaman büyük destek, inanç, hırs ve güç veren Belediye Başkanımız Sn. Mustafa BOZBEY , Kulüp Başkanım Sn. Naci KALE ,Şube Sorumlumuz Abdullah KOÇ  ve Yönetim Kurulu üyelerimize, Takımın adına sizler aracılığı ile çok teşekkür ederim.

Yeni Yılın Bütün Hentbol Camiasına Sağlık, Mutluluk, Şans ve Büyük Başarılar Getirmesini Dileyen Işık sözerini tamamladı.

 

Bakmadan Geçme