Nilüfer’de Başkan Değişti

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Bursa Nilüfer Belediyespor’da başkan değişti.

Belediyespor’un olağanüstü genel kurulu Konak Olimpik YüzmeTesisleri’nde yapıldı. Divan başkanlığını Recep Tanlak’ın yaptığı ve teklistenin oylandığı olağanüstü genel kurulda, bugüne kadar şeref başkanıolan Mustafa Bozbey, kulübün resmi başkanı oldu.

Son 3 dönem,kulüp başkanlığı görevini yürüten Naci Kale oylama öncesi yaptığıkonuşmada, "1999 yılında kurulan kulübümüz, bugün 19 ayrı branşta, 1750lisanlı sporcusu, 521 müsabakaya 46 antrenör ve eğitmenle hazırlanan devbir spor kulübü haline geldi. Hentbolda, voleybolda ve atletizmde yurtdışında ülkemizi temsil ettik. Bisiklet, masa tenisi ve basketboldaTürkiye çapında birçok kurum ve kuruluşla ortak faaliyetler yaptık. 1999yılında 20 metrekarede kurulun kulüp, bugün 16 bin metrekare kapalıalana sahip. Bu süreçte emek veren tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma veBaşkan Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak çabası ilesporun kenti Nilüfer’in daha da ileri gideceğine eminim." dedi.

Yönetimve denetim kurulu, kesin hesap bilançosu raporlarının oylanmasınınardından yeni yönetim kurulunun belirlendiği seçime geçildi. Listebaşında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in olduğu yönetim kuruluoy birliği ile seçildi.

3 dönem boyunca hizmet veren yönetimkurulu üyelerine ve Belediyespor çalışanlarına teşekkür ederekkonuşmasına başlayan Bozbey, "Sporcularımız başarıları ile yüzümüzügüldürdüler. Yıllar içinde sporcu sayımız artarken tesisleşmeye ve kentile bütünleşmeye devam ettik. Hedefimiz halkın tamamını sporlatanıştıracak hizmetler üretmek" dedi.

Yeni dönemdegerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında da bilgi veren başkanBozbey "Tamamlanmak üzere olan ve önümüzdeki günlerde açılacak sporsalonları, jimnastik salonları; etkinlik alanları, konaklama tesisi gibibirimleri barındıran İbrahim Yazıcı Stadyumu’nun yanı sıra yeni dönemde12 Kortlu Nilüfer Uluslararası Squash Merkezi ve Nilüfer’in çeşitlibölgelerinde tenis kortları; yakında ihalesi yapılacak veyap-işlet-devret modeli ile hayata geçirilecek, dünya şampiyonalarınınyapıldığı bir bovling salonunu hizmete sunmak istiyoruz. AyırcaGörükle’de hali hazırda bulunan stadyumunu dev bir atletizm tesisihaline getirme planımız var. Bu yatırımlarla Nilüfer, 2-3 yıl içinde 20bin kişilik spor alanlarına ve tesislere sahip olacak. Bu noktadaNilüfer Belediyespor’a da önemli görevler düşüyor" dedi.

Oy birliği ile göreve gelen yeni yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu:

MustafaBozbey, Turgay Erdem, Ali Karamık, Melek Küçükbayraktar, Meral Çakıcı,İrfan Demirdüzen, Fuat Alparslan, Özgür Palas, Murat Özge, AyhanKorgavuş, Fevzi Çarksoy, Naci Kale, Cabbar Güler.

Bakmadan Geçme