Nilüfer’de Hedef Galibiyet

Hentbol Erkekler Süper Lig Ekiplerinden Bursa Nilüfer Belediyespor çıkışa geçmek istiyor.

Bu hafta kendi evinde oynayacağı Beşparmak Spor Kulübü müsabakasına hazır olan Bursa Nilüfer Belediyespor’da hedef mutlak galibiyet. Hentbol Erkekler Süper Liginde oynamış oldukları müsabakaları az farklarla kaybeden Nilüfer Belediyespor , şanssızlıkları kırmayı planlıyor.

Bursa Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih IŞIK :" 17 Kasım 2012 Cumartesi saat 13:00 da kendi saha ve seyircimiz önündeKıbrıs Beşparmak takımını ağırlayacağız. Beşiktaş maçında oynamışolduğumuz kaliteli oyunumuzu, kazanma isteğimizi ve mücadelemizi bu maçtada sahaya yansıtmak istiyor, kendi saha ve seyircimiz önünde kazanarakçıkışa geçmek istiyoruz.

Sakat oyuncularımızın da iyileşme sürecininhızlanması teknik ekibimizi sevindirmektedir. 24 Kasımda oynayacağımızB.Bld.Ankaraspor maçının, Ankara  takımının Avrupa Kupası maçlarındandolayı 5 Aralığa ertelenmesi sonucu zorlu bir süreç bizi bekliyor.  Bu süreçte 1 Aralıktan – 26Aralığa kadar yoğun tempoda oynayacağımız 6 lig 1 kupa müsabakasına eniyi şekilde hazırlanarak bu zorlu ve yorucu maratondan en avantajlışekilde yararlanmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.
 
Buyıl ligin kalitesi ortada! Birbirinden zevkli ve çekişmeli geçenmüsabakalar sonucunda hedeflediğimiz yerde olmak istiyoruz. Bütüntakımlara bu yorucu ve zorlu yolda iyi şanslar ve başarılar dilerim." dedi

 

Bakmadan Geçme