Nilüfer’de Hentbol Ligi Başlıyor

Bursa’da Nilüfer Belediyesi’nin ve Nilüfer Belediyespor Kulübünün organize ettiği, bu yıl 4.cüsü düzenlenecek olan Nilüfer Belediyesi Hentbol Ligi 8 okul takımının katılımı ile 3 Ocak’ta başlıyor.

4.cü Nilüfer Belediyesi Hentbol Ligi sebebiyle düenlenen toplantıya Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi AYDIN, Nilüfer BelediyesiSosyal İşler Müdürü Gül GÜNAYDIN, Nilüfer Belediyespor Kulüp Müdürü Semih ATLI katıldılar. Nilüfer Okullararası Ligler Koordinatörü AdemYAKINCI‘nın moderatörlüğünde yapılan toplantıda geçtiğimiz yıllardayapılan spor faaliyetleri değerlendirilirken, 2012-2013 dönemi sportifligler ile ilgili beden eğitimi öğretmenlerinin görüşlerine yer verildi.

Haber

Bu yıl 4. sü gerçekleştirilecek olan Nilüfer Hentbol Ligine 8 okulunkatılımının yanı sıra, geçmiş yıllarda bu liglere katılan sporcularınyaş olarak büyümesi nedeniyle bu yıldan itibaren Yıldızlar kategorisi delige dahil edilmesine karar verilmiştir. Bu Liglerin 03 Ocak 2013tarihinde başlatılmasına ve 19 mart 2013 tarihinde ödül töreniylebitirilmesi planlanmıştır. Lİglerle ilgili şartname ve fikstür www.niluferbelediyespor.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Haber
 

Toplantıda söz alan Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi AYDIN, "Nilüferde kurumlararası ciddi bir işbirliği görüyorum. Bu çok sevindirici, şanslısınız bu şansınızın kıymetini bilmelisiniz,ben hepinizin huzurunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY’e ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet KAYA‘ya bu denli örnekişbirliğine katkılarından dolayı teşekkürlerimi ediyorum." dedi.

Nilüfer Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Gül GÜNAYDIN ise, "Okullarımızınher derdini imkanlarımız ölçüsünde öncelikli işlerimiz arasındagörüyoruz, ve her zaman destek olmaya çalışıyoruz." dedi.

Nilüfer Milli Eğitim Şube Müdürü İsmet ERDOĞAN’da, "Okullararasıfaaliyetlerde işbirliği yaptığımız belediyemiz Bursa’da Türkiye’deörnektir, bu konuda spor kulübü yöneticilerinin ve  tüm beden eğitimiöğretmenlerimizin gayretlerini biliyorum ve bu örnek çalışmalarınızındevamını diliyorum." dedi.
 

 

 

 

Bakmadan Geçme