Süper Lig temsilcisi Bursa Nilüfer Belediyespor sporcuları ve antrenörü, Mudanya ilçesinde ki Atatürk Orta Okuluna ziyarette bulundu
Nilüfer Belediyespor başantrenörü Fatih Işık ve sporcuları İbrahim, Çetin, Nikita, Şuayip, Stanko Atatürk Ortaokulunu ziyaret ettiler ve öğrencilerle okul salonunda spor ve hentbol üzerine bir saatlik çok güzel bir söyleyişide bulundular.
Küçük sporculara tecrübelerini aktaran Bursa Nilüfer’in yıldızları, Spora; özellikle hentbola teşvik edici çok güzel paylaşımlarda bulundular. Öğrencilerin sorularını cevaplayan hentbolcular , öğrenciler ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutlu oldular.
Okul Müdürü Mustafa Yiğitvar ”Bizi kırmayıp geldikleri için ve okulumuzda bu güzel anları yaşattıkları için misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Antrenör Fatih Işık, "Nilüfer Belediyespor Kulübü Hentbol Şubesi olarak Bursa’da Hentbolu tanıtmak, yaygınlaştırmak ve geliştirmek için Bursa’da bütün okullarımızda periyodik olarak ziyarette bulunarak, "Konumuz Hentbol" Söyleşileri yapmayı hedefliyoruz. Bir sosyal sorumluluk projesi olarak ta gördüğümüz "spor yapma bilincini" gençlerimize aşılamaya çalışmakta ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma düşüncemizle de, Hentbol adına üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz."dedi.
Resim: Facebook Hentbol Bursa Grubu
Türkiye Hentbol Federasyonu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Gençlik ve Spor... Haberin Devamı..
Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama ile Afet Bölgesinde 6 günlük... Haberin Devamı..
Eski Milli Hentbolcu Zeynur Pehlivan, Milli Hentbolcumuz, kaptanımız Cemal Kütahya'nın... Haberin Devamı..
A Milli Erkek Hentbol Takımı ve Plaj Hentbolu Milli Takımı... Haberin Devamı..
Kaptanımız Cemal Kütahya ve oğlu Çınar son yolculuğuna... Haberin Devamı..
Hentbol A Milli Erkek Takımımızın ilk hentbolcularından ve eski Adana... Haberin Devamı..
Yunanistan Hentbol Federasyonu, Cemal Kütahya ve oğlu Çınar Kütahya'nın... Haberin Devamı..