Nilüfer’den Atatürk Orta Okuluna Ziyaret

Süper Lig temsilcisi Bursa Nilüfer Belediyespor sporcuları ve antrenörü, Mudanya ilçesinde ki Atatürk Orta Okuluna ziyarette bulundu

NilüferBelediyespor başantrenörü Fatih Işık ve sporcularıİbrahim, Çetin, Nikita, Şuayip, Stanko Atatürk Ortaokulunu ziyaret ettiler ve öğrencilerleokul salonunda spor ve hentbol üzerine bir saatlik çok güzel birsöyleyişide bulundular.

Küçük sporcularatecrübelerini aktaran Bursa Nilüfer’in yıldızları, Spora; özellikle hentbola teşvik edici çok güzel paylaşımlardabulundular. Öğrencilerin sorularını cevaplayan hentbolcular , öğrenciler ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutlu oldular.

Okul MüdürüMustafa Yiğitvar 
”Bizikırmayıp geldikleri için ve okulumuzda bu güzel anları yaşattıkları içinmisafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Antrenör Fatih Işık, "Nilüfer Belediyespor KulübüHentbol Şubesi olarak Bursa’da Hentbolu tanıtmak, yaygınlaştırmak vegeliştirmek için Bursa’da bütün okullarımızda periyodik olarak ziyarettebulunarak, "Konumuz Hentbol" Söyleşileri yapmayı hedefliyoruz. Bir sosyal sorumlulukprojesi olarak ta gördüğümüz "spor yapma bilincini" gençlerimize aşılamaya çalışmakta ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma düşüncemizle de, Hentboladına üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz."dedi.

Haber


Resim: Facebook Hentbol Bursa Grubu

Bakmadan Geçme