Nilüfer’den Transfer Bombası

Hentbol Erkekler Süper Lig temsilcisi Bursa Nilüfer Belediyespor ilk transfer bombasını patlattı.

Müjdat Özcan, Nilüfer Belediyespor Tesislerinde Düzenlenen İmza Töreni ile  kendisini Nilüfer Belediyespor renklerine bağlayan imzayı attı.

İmza törenine katılan Belediye Başkanı Sn . Mustafa BOZBEY "A MilliTakımımızın uzun yıllar formasını giyen Müjdat’ı, Nilüfer Ailesiiçerisinde görmekten mutluluk duyduğunu, Müjdat’la beraber HentbolTakımımızın bu yılki yakalamış olduğu lig 3.lüğü başarısını dahayukarıya taşınacağını ve Müjdat’ında büyük katkı sağlayacağını söyleyerekhayırlı uğurlu olsun" dedi.

Müjdat Özcan ise ; "Hedefleri olan bu büyükkulübe gelmekten ve bu aile içerisinde yer almaktan .ok mutlu ve heyecanlıyım. Amacım başarılı olmak ve en iyisini yapmak olacaktır."dedi.
 

Haber

Antrenör Fatih Işık da bir yandan iç transfergörüşmelerini yürütürken diğer yandan takımın eksik mevkilerinetakviyeler yaptıklarını anlattı.

Özcan’ın çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayan Işık, "Milli Takımformasını da giyen Müjdat’ın bize ciddi katkısı olacaktır. Gelecek sezonhem ligde hem kupada hem de Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Güçlübir kadro kurup üç kulvarda da başarılı olmayı hedefliyoruz" diyekonuştu.

Bakmadan Geçme