Nincevic ve Rasic galibiyetten emin

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi A Grubunda RK Celje Pivovarna Laško ile karşışalacak Beşiktaş Mogaz’da sakat oyuncular galibiyetten emin.

HENTBOLHABER.NET – Süper Kupa finalinde sakatlanan ve tehlikeye atılmayacak olan Ivan Nincevic ile diğer sakat oyuncu David Rasic, Hentbolhaber.Net’in bugün ki maç ile ilgili sorularını yanıtladılar. 

Her iki oyuncuya Beşiktaş Mogaz’ın dört önemli oyuncusunun olmadığını, sakatlıkların sıkıntı yaratıp yaratmayacağını ve RK Celje Pivovarna Laško’nun en tehlikeli oyuncusunu sorduk. Rasic ve Nincevic’in cevapları şöyle oldu:

Rasic, “Bugün sakatlığım sebebiyle oynamayacağım. Bir sonraki maça yetişeceğim. Ancak biz iyi bir takımız. Evet bugün zor bir maç bizi bekliyor. Ancak bizim inanılmaz bir taraftarımız var ve her topta bizi ateşliyorlar. Bugün ki maçta her türlü skor olabilir. Ancak biz kazancağız” dedi. 

RK Celje Pivovarna Laško’nun en tehlikeli oyuncusu olarak orta oyun kurucu Miha Zarabec’in olduğunu belirten Rasic, “Lasko genç ve dinamik bir takım. Takım oyunu oynuyorlar. Güzel bir maç bizi bekliyor” dedi.

Bugün ki maçta oynayamayacağı için üzgün olduğunu belirten Ivan Nincevic, “Bugün zor maç bizi bekliyor. Benim beklediğim bir maçtı ama ne yazıkki oynayamayacağım. Sakat oyuncularımız var ama biz iyi bir takımız. Kendi adıma takım arkadaşlarıma güveniyorum. Sonuçta bu bir spor sakatlıklarda olabilir. Tabiki bunun üst üste gelmesi kötü. Sakat oyuncularımız olmadan da bu maçı Beşiktaş’ımız kazanabilir ve ben buna inanıyorum”dedi.

RK Celje Pivovarna Laško’nun en tehlikeli oyuncusu olarak Rasic gibi orta oyun kurucu Miha Zarabec’i gören Nincevic, “Lasko birçok genç yetenekli oyuncuyu bünyesinde barındırıyor. Hızlı ve akıllı oyun oynuyorlar. Açıkçası Lasko’da tüm oyuncular tehlikeli” dedi.

Bakmadan Geçme