“Nişanıma Geç Kaldım”

Beşiktaş’ın , Ankaraspor’u 2.ve 3. maçlarda yenmesinde büyük pay sahibi olan Pivot Tolga, “Şampiyon olalım! yoksa nişanıma geç kalacağım.” dedi.

Hentbola Aydın PTT takımında başlayan 1984 doğumlu Tolga Özbahar; MersinYenişehir Belediyesi, İl Özel İdare ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ninardından siyah-beyazlı formayı giymeye başladı.

HaberÖncelikle ilk maçı basit hatalarla kaybettiklerini dile getiren Tolga, "Final serisi 2.ve 3. maçlarında ise istedikleri oyunu oynadıklarını" söyledi.

Hentbol takımlarının en önemli silahları pivotları dediğimizde , "Hentbol takım oyunu, bende özellikle üzerime düşen görevi en iyisi ile yapmaya çalışıyorum. Bunda da başarılı olduk. İyi mücadele ediyoruz. Soyunma odasında da şampiyonluğa inancımızın tam olduğunu vurguladık ve kenetlendik. Maça çıktık ve ilk yarıda da muhteşem bir mücadele ile 9 sayı farkı yakaladık."dedi.

"NİŞANIMA GEÇ KALDIM"

Tolga sözlerine devam ederek ; "Seride 2-1 öndeyiz, artık final serisi 4.maçın son olmasını istiyorum.Çünkü iki nedenim var.

Birincisi, Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamak istiyorum. İkincisi ise nişanıma geç kaldım" dedi.

Final maçları sonrası Derya Eroğlu ile nişanlanacağını belirten Tolga Özbahar, "18 Ağustosta da düğünüm var. Nişanıma geç bile kaldık." diyerek  şampiyonluk kupasını istediğini söyledi.

Bakmadan Geçme