Niye olmadı?

2017 Erkekler Dünya Şampiyonası eleme grubu müsabakasında A Milli Takımımız Çek Cumhuriyeti’ne 34-28 mağlup oldu.

HENTBOLHABER.NET – Çek Cumhuriyeti’nde üstün mücadele sergileyen A Milli takımımız istediği sonucu alamayarak Play-off’lara kalamadı.

Müsabaka sonrası Hentbolhaber.Net’e önemli açıklamalarda bulunan A Milli Takım teknik direktörü Adnan Öztürk, “Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik. Öğrencilerimin göstermiş olduğu kazanma hırsı ve takım ruhu en üst düzeydeydi. Bu takıma katılacak yeni ve genç isimlerle ileride çok güzel başarılar elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

“Mücadelemizin hakkını alamadık”

Öztürk, “Herşeyiyle galibiyeti ve turu arzulayan oyuncularım, sadece rakiple değil bir çok etmenle savaşmak zorunda kaldı. Bir noktaya değinmem gerekiyor ki maça damga vuran hakem kararları takımımızı olumsuz yönde etkiledi. Atmosfer bizi çok etkilemese de aleyhimize verilen ağır cezalar -kırmızı kartlar, gollerimizin geçersiz sayılması motivasyonumuzu bozdu. Bu olumsuzluklara rağmen sahada yüreğini ortaya koyan ve sonuna kadar pes etmeyen oyuncularıma teşekkür ederim. Bu takımla daha çok kamp yaparak, birlikte olarak,  eski ve yeni jenerasyonu harmanlayarak hedeflere adım adım ilerleyeceğiz. Bizi destekleyen tüm hentbol severlere teşekkür ederim” dedi.




Bakmadan Geçme