Okan Gültekin: 'Çok daha iyi olabilirdik'

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Grup maçlarında Nilüfer Belediyespor, Çeyrek Final biletini kaparak Türkiye Kupası’nda yoluna devam ediyor.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Türkiye Kupası A Grubu maçları 11-13 Mart tarihlerinde oynandı. 

Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Spor Salonu’nda Nilüfer Bld. Spor Kulübü ile Tokat Gençlik Spor Kulübü karşılaştı. İlk devre 19-13 Nilüfer Bld. Spor Kulübü’nün üstünlüğü ile geçerken, maç sonunda sahadan 39-26 skor ile galip ayrılan Nilüfer Bld. Spor Kulübü oldu.

Grubun ikinci maçında 13 Mart tarihinde Ali Yücel Spor Salonu’nda Beykoz Bld. Spor Kulübü ile Nilüfer Bld. Spor Kulübü karşılaştı. Maçın ilk devresi her iki takım için de oldukça kontrollü şekilde geçerken, maçtan galibiyetle ayrılan taraf 33-27 skor ile Beykoz Bld. Spor Kulübü oldu.

 A grubunda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak toplamda Beykoz Bld.Spor Kulübü’nün hemen arkasında 2 puanla çeyrek finale ismini yazdıran Nilüfer Bld.Spor Kulübü antrenörü Okan Gültekin Hentbolhaber.net’e düşüncelerini aktardı.

Gültekin, “Daha iyi olabilirdik. Gruptan birinci çıkmayı hedeflemiştik. İyi hazırlanmıştık. Ancak gerçekleştiremedik. Tokat’ta bir gün boyunca beklememiz ve boşluk olması belki de oyuncuların konsantrasyonu için olumsuz oldu. Beykoz maçında kötü oynadık. Kazanmayı bizden çok daha fazla istediler. Hem kupa maçında hem de lig için çok daha iyi şekilde dönüş yapacağımızı düşünüyoruz.”

Nilüfer Bld. Spor Kulübü’nün Tokat Gençlik Spor Kulübü karşısındaki kazanmış oldukları maçta atmış oldukları gol ile takıma katkı sunan isim 8 sayı ile FATİH ÇALKAMIŞ olurken, 6 sayı ile ÖMER MERCAN maçtaki en skorer isimler oldu.

Gruptaki bir diğer oynamış oldukları Beykoz Bld. Spor Kulübü maçında göstermiş olduğu başarılı performans ile ÖMER MERCAN atmış olduğu 7 gol ile takımına katkı sağlayan oyuncu oldu.

Bakmadan Geçme