Okan Gültekin: “Ligdeki sıramızı korumak istiyoruz”

Hentbol Erkekler Süper Liginin 24. Haftasında Nilüfer Belediye Spor Kulübü, Üçevler Spor Tesislerinde Köyceğiz Belediye Spor Kulübü'nü ağırladı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Maçın ilk devresi ev sahibi takımın 19-11 üstünlüğü ile geçerken, maç sonunda da gülen taraf 40-24 skor ile Nilüfer Belediye Spor Kulübü oldu.

Nilüfer Belediye Spor Kulübü’nün antrenörü Okan Gültekin Hentbolhaber.Net’e düşüncelerini aktardı. Maçı kazandıkları için son derece mutlu olduklarını ifade eden Gültekin, “Süper Lig’de artık sıralamalar yavaş yavaş netlik kazanıyor. Ligi altıncı sırada tamamlayacağımızı düşünüyorum. Sıralamada yerimizi korumak için önümüzdeki maçlarımızı kazanmak istiyoruz.” dedi.

A2 Milli Takım kampına en çok oyuncuyu gönderen takım olduklarından son derece gururlu olduklarının altını çizen Gültekin sözlerine şu şekilde devam etti: “9 oyuncumuzu Milli Takıma gönderiyoruz. Böyle bir ekip yarattığımız için gururluyuz. Emeğimizin karşılığı olarak görüyoruz. Takımda herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmuyor. Bu yıl kondisyon antrenmanlarımızı çok sağlam yaptık. Bunun takım üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu düşünüyorum.”

Bakmadan Geçme