Okan Halay: Bizi Nevzat kurtardı

Antalyaspor Teknik Direktörü Okan Halay, Mersin Hantaş Sportif maçını tecrübeli kaleci Nevzat'ın kritik anlardaki katkısı ile kazandıklarını söyledi.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor’un Teknik Direktörü Okan Halay, sahalarında 2 sayı farkla galip ayrıldıkları Mersin Hantaş Sportif maçıyla ilgili olarak; takımın üzerindeki kazanma baskısının bazen akıl almaz hatalara yol açmasına rağmen, tecrübeli kalec Nevzat Hocaoğlu’nun kritik anlarda oyuna yaptığı katkının galip gelmelerini sağladıklarını belirtti.

Halay, yaptığı açıklamada ligde sona yaklaşıldıkça zorluk derecesi çok yüksek maçlar oynadıklarını, Mersin Hantaş Sportif maçının da bulundukları konum itibarıyla kazanılması gereken maçlardan biri olduğunu ifade etti.

Haber

Kazanmaları halinde play-off hattı ile aradaki makası daraltacaklarının bilinciyle maça başladıklarını dile getiren Halay, şöyle konuştu:

“Maçın başındaki tempomuzun ve coşkumuzun beklentilerimizin altında olması, stres anlamında takıma oldukça yük bindirdi. Stresi ve zorluk derecesi yüksek bu maçı kazanmamız bizim için çok önemliydi. kalecimiz Nevzat’ın kritik anlardaki katkısı galip gelmemizi sağladı. Sporcularıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.”

Antalyaspor, ligde oynadığı 22 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. kırmızı beyazlılar, 14 takımın bulunduğu ligde 17 puanla 12. sırada yer alıyor. İlk 8 takımın play-off oynayacağı ligde kırmızı beyazlı takım 7 ve 8. sıradaki rakipleri ile arasındaki puan farkını 2′ye indirdi.

Bakmadan Geçme