Okan Halay :”Bu Sefer Çok Farklı İdik”

Maliye Milli Piyango Spor Kulübü antrenörü Okan Halay açıklamalarda bulunarak Trabzonspor müsabakasını değerlendirdi.

Okan Halay yapmış olduğu açıklamada, Trabzonspor karşısında ortaya koydukları oyun ve mücadelenin daha evvelden oynadıkları  maçlardan çok uzak ve farklı olduğu belirtti.

Halay, "Özellikle oyun kurucularımızın gününde olmaması ve birbirleriyle maç içinde koordine olamamaları bizi sıkıntıya soktu.Fakat buna rağmen rakibimiz skor üstünlüğünü son on dakikada sağladı.Maç içinde oyunun bize dönebileceği yerlerdeki fırsatları cömertce harcayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.Bu maçta alabileceğimiz galibiyet bize çok büyük moral verecekti.Malesef bunu başaramadık."dedi.

Halay takmı Trabzonspor müsabakasında ki istatistiklerinede değindi ve aşağıdaki istatiktikleri paylaştı:

9metre üzerindeki atışlarda 19/6  , 6metre ile 9metre arası atışlarda 10/6, pivot bölgesinde de 4 atışın 2’sinde başarılı olabildiklerini , kanattan 6/3, hızlı hücumlarda da 11/7 şeklinde oranlara sahip olduklarını vurguladı.  Maçta 15 top kaybı yaptıklarına da değinen Okan Halay, Kalecilerinin ise 44 atıştan sadece 17 sini kurtarabildiklerini belirtti.

Okan Halay son olarak ,"İkinci devre bu maçları telafi edeceğimiz inancıyla tüm hentbol ailesinin yeni yılını kutlarım."diyerek sözlerini bitirdi.

Bakmadan Geçme