Okan Halay: “Çıkışımız Sonlandı”

Hentbol Erkekler Süper Liginde Gençlerbirliği’ne kaybeden, Maliye Milli Piyango Spor Kulübü Antrenörü Okan Halay, “Antalya maçından sonra yaşadığımız çıkış bu maçla sonlandı diyebiliriz.”dedi.

Halay devam eden açıklamalarında, " Gençlerbirliği maçının ilk 15 dakikalık bölümünü çok iyi geçmemize  ve maçı kopartabileceğimiz pozisyonları bulmamıza rağmen,  kaybettğimiz için inanılmaz bir üzüntü içerisindeyiz. Maç sonunda sporcularımız büyük bir üzüntü yaşadılar. Antalya maçından sonra yaşadığımız çıkış bu maçla sonlandı diyebiliriz.

Bu maçta aldığımız yenilgi ile kaçan balık büyük oldu ve lig sıralamasında avantajı elde edemedik. Takımımızın  bu maçı unutup ilk devrenin son maçı olan Trabzonspor maçına odaklanması gerektiğinin farkındayız. Evimizde oynayacağımız bu maçta galip gelerek, kendimize ligde iyi bir yer edinmek ve ikinci devreye moralli girmek istiyoruz. Genel olarak değerlendirmek gerekirse ligde bazı maçlarda şanssız yenilgiler alsak da, puan sıralamasında hala üst sıraları zorlama şansına ve ligde kendimize iyi bir yer edinme şansına sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Bakmadan Geçme