Okan Halay: “Çok Dikkatli Olmamız Gerekiyor”

Süper Lig Play-Off Müsabakasında Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile karşılaşacaklarını belirten Okan Halay, “Çok Dikkatli Olmamız Gerekiyor. ” dedi

Halay yapmış olduğu açıklamada;

"Sezon başında bazı hentbol severlerin takımımızda yaşadığımız oyuncu kayıplarını göz önünde bulundurarak , bizi küme düşme ya da hemen bir üst basamağında değerlendirmelerine karşı, takımımız ciddi bir performans örneği göstererek play-off a kalmayı başarması bizi ve bize inananları fazlasıyla memnun ettiğini söyleyebiliriz.

Matematiksel olarak şansımız olsa da gerçekçi olmakta fayda var.Geçen yılın finalisti ve bu seneye Süper kupa ile başlayan B.B.Ankaraspor karşısında çok dikkatli olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Rakibimizin artılarını ve oyuncu rotasyonunun ne kadar kuvvetli olduğunu  iyi biliyoruz. Amacımız maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar disiplinli oyun ve iyi bir  mücadele örneği göstererek  güzel ve anlamlı bir galibiyet almak istiyoruz."dedi.

"U20 SAKATLIKLARINA SIKILDIK"

Halay, U-20 takımından dönen oyuncularının bazılarındaki sakatlıklarının olması, canlarının biraz sıkılmasına sebep olduğunu belirterek," Herşeye rağmen takımımızın maça hem fizyolojik hem de psikolojik olarak hazır olduğunu söyleyebiliriz."dedi.

Ayrıca "Bütün oyuncularımız maçın başından sonuna kadar içinde kalmaları gerektiğinin bilincinde olmakla beraber sakin kalıp en iyi bildiklerini uygulamaya çalışacaklar.

Oyuncuların ve  sistemlerin önemli olduğu  bu tür maçlarda mantalitenin ve oyun disiplinin ön planda olacağını düşünüyorum.İnşallah başarılı oluruz."dedi.

Bakmadan Geçme