Okan Halay, galip ayrılacaklarına inanıyor

Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun lig maratonuna yarın deplasmanda Ankara Hentbol İhtisas maçı ile başlayacaklarını hatırlattı.

Erkekler Hentbol Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor’un antrenörü Okan Halay, ligin ilk haftasında yarın Ankara Hentbol İhtisas ile oynayacakları maçtan, takımın çalışma disiplinini sahaya yansıtması halinde galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Ligin ilk maçlarının her zaman zorlu geçtiğini belirten Halay, “Hazırlık periyodunda yaptığımız çalışmaların meyvesini toplamak istiyoruz. Ankara Hentbol İhtisas ile yapacağımız maç, kendimize güvenmek için önemli bir karşılaşma olacak. Takımdaki çalışma disiplinimizi sahaya yansıttığımız takdirde galip geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Halay, takımın bu sezon yeniden yapılandığını, geçmişte birlikte oynamış, kendisiyle çalışmış oyuncuların da bulunduğunu ancak çoğunun Antalyaspor çatısı altında ilk defa forma giyeceğini kaydetti.

Sezon öncesi hazırlık maçlarında sporculara birlikte oynama alışkanlığı kazandırdıklarını ifade eden Halay, Hentbol Erkekler Süper Lig’i üst sıralarda tamamlamayı hedeflediklerini anlattı.

Bakmadan Geçme