Okan Halay “Her maça ortağız”

Erkekler Süpe rLig 18.haftasında son haftalarda istediği sonuçları alamayan Antalyaspor ile ligde yükselişini sürdüren Kayseri Rainbow karşılaştı ve müsabakadan galip ayrılan ev sahibi ekip Antalyaspor oldu.

Bugün Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulunan Antalyaspor Antrenörü Okan halay, Kayseri Rainbow maçını bulundukları yeri inkar etmek, yukarıdaki takımlarla bağlantılarının kopmaması   adına çok önemli bir müsabaka olarak nitelendirdiklerini belirterek,” Rakibimizin son 4 haftada  7 puan alması , moral motivasyonun bize göre yüksek olması , bizi oldukça zorlayacak bir maçtı”dedi.

 

İLK YARIDA MÜKEMMELDİK
Halay , “Maçın ilk devresinde son derece doğru ve net bir oyun ortaya koyduk.İlk yarıda hücumda ve savunmada mükemmele yakın işler yaptık.Yediğimiz 8 gol ne kadar istekli bir savunma yaptığımızın, attığımız 14 gol ise hücumda doğru yaklaşımlar yakaladığımızın göstergesiydi”dedi.

 

KARŞILIK VERMELİYDİK, VERDİK
Halay müsabakın ikinci yarısı ile ilgili olarak şunları aktardı; “İkinci yarıda yapmamız gereken en önemli şey oyun disiplininden uzaklaşmadan rakibimizin göstereceği dirence yeniden karşılık vermekti. İkinci yarının ilk 7-8 dakikalık bölümünde tam anlamıyla karşılık veremesek de daha sonra oyunu tekrar dengelemeyi başardık. Özellikle maçın sonlarına doğru müsabakanın ve konumumuzun psikolojik boyutu takım bütünlüğümüzün bozulmasına neden oldu ve fark bir anda eridi. Fakat sonunda kazanan biz olduk. Birlik beraberlik bitmeyen arzu ve enerjimizi sahaya yansıttığımızda her maça ortağız”dedi.

 

Bakmadan Geçme