Okan Halay : “Köprünün Altından Daha Çok Sular Akacak”

Kendi evinde Konya Selçuklu Belediyespor’a mağlup olan Antalyaspor’da Okan Halay değerlendirmelerde bulundu.

Halay yapmış olduğu açıklamada, bulundukları konum itibarı ile çok önemli bir maça çıktıklarının farkında oldukları belirterek , ” Fakat maçın sonucunu şu anda bile izah etmekte zorluk çekiyorum. Ligde iyi takım kötü takım diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Ligimizin kalitesi yüksek olmamakla beraber sadece mücadeleye dayalı bir hentbol anlayışı olduğunu düşünüyorum. Bugün oynadığımız maç bizim oyuncularımızla kaleci Yağız arasında geçti desek yanlış olmaz. Bu kadar net pozisyona girip kaçırınca yenilgi kaçınılmaz oldu”dedi.

38 HUCÜMA 16 GOL ATABİLMEK
Halay, “Özellikle maçın ikinci yarısında farkı azaltmak ve öne geçmek adına yaptığımız hamlelerde sıkıntı olmamasına rağmen sonuçlandırma kısmı bizim için hiç olumlu olmadı. İkinci yarıda sadece 38 hücum yapıp 16 gol atabilmemiz maçın sonucunu belirleyen unsur olarak göze çarptı” diye ifade etti.

LİG DAHA ÇOK ŞEYLERE GEBE OLACAK
Halay , “Ligin daha çok şeylere gebe olacağını köprünün altından daha çok sular akacağını düşünüyorum. Bu kadar inişli çıkışlı grafiğimizi artık yörüngeye oturtmamız gerekiyor. Çünkü zaman daralıyor. Daha evvelden söylediğim gibi telafisi olmayan maçlara çıkıyoruz. Stresli bölgeden çıkıp yukarılara çıkacağımıza yürekten inanıyorum”diye düşüncelerini ifade etti.

Bakmadan Geçme