Okan Halay: Maçı ilk yarıda kaybettik

Maliye Milli Piyango’ya mağlup olan Antalyaspor’un Antrenörü Okan Halay, Hentbolhaber.Net’e maç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi takımlarından Antalyaspor’un Antrenörü Okan Halay, 17. Haftada oynadıkları Maliye Milli Piyango müsabakasını ile ilgili; “İlk yarıda kötü bir oyun sergiledik, maçı orada kaybettik” dedi.

Okan Halay, Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada müsabakanın ilk yarısında takımının oyuna konsantre olamadığını, bunun yanı sıra kalecinin de beklenen etkiyi gösteremediğini belirtti. Halay; “Müsabakanın ilk yarısında sahada yoktuk. Özellikle savunma hattındaki sıkıntılarımız ve rakibimizin daha az hata ile oynaması farkın kolayca 8 sayıya çıkmasına neden oldu” dedi.

Devrenin sonlarına doğru takımının toparlanmaya başladığını ve farkı 4 sayıya kadar düşürdüklerini kaydeden Antalyaspor Antrenörü Halay; “İkinci devrede ise toparlanacağımızı ve oyuna ortak olacağımızı düşünmemize rağmen hücum hattında yaşadığımız sıkıntılar farkın kapanmasına engel oldu. Maliye Milli Piyango da zorlu ekiplerden biri olarak oyunun gereklerini yaptı ve maçı kaybettik” dedi.

Bakmadan Geçme