Okan Halay nikah tazeledi

Antalyaspor'un ve Antalya şehrinin salon sporlarında erkeklerde en üst düzeyde temsil eden Antalyaspor’da yeni sezon çalışmaları başladı. Kırmızı-beyazlı takım ilk olarak daha önce anlaşmaya vardığı ve Baş Antrenör Okan Halay ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban : “Geçtiğimiz sezon içerisinde Antalyaspor ailesine katılan ve sezon içerisinde söz kestiğimiz Okan Halay hocamız ile yeniden anlaştık. Bilgisi, çalışkan, hırsıyla bizlere bu senede önemli katkılarda bulunacak” dedi.

Sponsor arayışlarının devam ettiğini dile getiren İrban : “Bu sezon sadece IATI  sponsorumuz. Uçakla gideceğimi deplasmanlara IATI sponsorluğumuzu üstlendi kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Forma sponsorlukları ve isim sponsorluğu ihtiyacımız bulunuyor. Belediyelerden, işadamlarından destek bekliyoruz” dedi.

Haber

Antalya şehrinin geçmişte Basketbolda iki takımla süper ligde mücadele ettiğini hatırlatan İrban, aynı hatayı hentbolda yapılmamalı ve tek bir çatı altında toplanılmalı. Destek verilmeli. Antalya’da salon sporlarını, hentbolu yaşatmalıyız ifadelerini kullandı.

Geriye dönük borçları olmadığını belirten İrban, “Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Süper Lig’de oyuncularına borcu olmayan ender kulüplerden biriyiz. Mali vecibelerimizi yerine getirebileceğimiz takım oluşturuyoruz. Yeni sezon transfer çalışmalarımız devam ediyor. Sağ oyun kurucu mevkisine bir veya iki takviye yapacağız. Kadromuza dahil olan oyuncularımızın hemen hemen hepsi Antalyaspor’da oynamak için fedakarlık yaparak geliyor. Resmi sözleşmeleri imzaladıktan sonra yeni transferlerimizi duyuracağız. Bütçemize ve sponsorlarımıza göre en iyi kadroyu oluşturmaya çalışıyoruz. Minumum bütçe ile maksimum derece elde ederek başarılı olmak istiyoruz” dedi.

İmza töreninde Antalyaspor’a 1 yıllık anlaşma sağlayan Okan Halay ise, “Antalyaspor gibi büyük bir camiada olmaktan dolayım çok mutluyum. Antalyaspor markasını Antalyaspor’un değerini Türk hentbolünde önemli figürlerinden biri haline getireceğiz. Bu sezon karakterli, kişilikli, dirençli bir takım yaratıyoruz.  Antalyaspor gerçekten çok büyük bir marka. Bu marka ile bu sezon göstereceğiz başarı ile birlikte ileriki yıllarda bizim için iyi bir ölçü olacak ve 2-3 yıl içinde şampiyonluğu oynayan bir kulüp haline gelmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Antalyaspor’un bu sezonki hedefi hakkında sorulan soruya Okan Halay şöyle cevaplandırdı : “Süper Lig’de diğer kulüplerinde çok ciddi yapılanmaları var. Yabancı sınırlaması 14’e çıkartıldı ancak biz Türkiye A Milli takım düzeyinde oyuncuları kadromuza katacağız. Öncelikli hedefimiz iyi hentbol, güzel hentbol, göze hoşgelen hentbol ve taraftarımızı memnun eden hentbol oynamak olacak  başarı zaten kendiliğinden gelecek” dedi.

Bakmadan Geçme