Okan Halay: ” Önemli Bir Virajı Geride Bıraktık”

Maliye Milli Piyango Spor Kulübü antrenörü Okan Halay, değerlendirmelerde bulundu.

Halay, "Hafta sonu her iki takımında standartlarının üstünde oynadığı izleyenlerin büyük keyif aldığı bir maçta maalesef Bursa Nilüfer Belediyesi’ne son saniyelerde yediğimiz golle yenilmenin üzüntüsünü yaşayan takımımızı toparlamak açısından Anafen maçı bizim için çok önemliydi.

Hem ligde şanssız yenilgiler aldığımız dönemde iyi oynayıp kaybedilen maçtan sonra takımı mental anlamda toparlamak hem de play-off mücadelesi için hayati önem taşıyan maçın ağırlığını kaldırmak gerçekten çok zordu.

İlk yarının ilk 15-20 dakikalık bölümünde bu baskıyı iyice hissettiğimizi söylememiz yanlış olmaz diye düşünüyorum. Özellikle rakibimizin fizik üstünlüğü kaliteli yabancı oyuncularının  dış atış gücü bizi oldukça zorladı.

İkinci yarıda yaptığımız savunma değişikliği ile oyunun hakimiyetini kendi lehimize çevirmemize rağmen hücumda yaptığımız basit hatalar ile maçı kopartamadık. Maçın sonunda  az hata yapan takım biz olunca çok önemli bir galibiyet elde ettik.

Bu maç bizim açımızdan play-off mücadelesi için çok kritik ve önemli bir virajdı. Bu virajı kazasız atlattığımız için oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

Bakmadan Geçme