Okan Halay: “Oyuncularımın hepsini canı gönülden kutluyorum”

Erkekler Süper Ligi'nin 9. haftasında Antalyaspor’un, deplasmanda Maliye Milli Piyango'yu 21-20 mağlup ettiği maçın ardından Antalyaspor Antrenörü Okan Halay Hentbolhaber.Net’e konuştu.

Okan Halay: “Stresi  ve zorluk derecesi yüksek bir maçta hentbol  liglerinde kendisinden her zaman söz ettiren  bir takıma karşı galip geldiğimiz için oldukça mutluyuz.

Bizim açımızdan son dört haftada iyi oynadığımız maçları kaybetme psikolojisiyle çıktığımız maçta oyuncularımız ortaya çok iyi bir karakter koydular. Belki yine  çok iyi oynamadık fakat mücadele hırs ve arzumuzla maçı kazanmasını bildik” dedi.

Oyuncularına teşekkür ettiğini vurgulayan Halay “Oyuncularımızın kararlılığı olmasa belki maçı kazanmamız mümkün olmayabilirdi. Oyuncularımın hepsini canı gönülden kutluyorum. Ligin güçlü takımı olmadığımızı biliyorum bunu belki herkes kabul edebilir fakat mücadele eden bir takım olmamamız için hiçbir neden yok.

Sene başında bizi küme düşme potasına yakıştıranlar ve başarısızlığımızı bekleyenler sene sonunda yanılacaklar. Sene sonuna kadar aynı kararlılıkla mücadele edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Bakmadan Geçme