Okan Halay, Selçuklu Belediyespor Maçı Öncesi Konuştu

Antalyaspor’da Antrenör Okan Halay , Hentbolhaber.Net’e konuşarak , Konya Selçuklu Belediyespor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Halay sözlerine geçen hafta oynamış oldukları İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı ile başladı ve “İkinci yarıya başlarken hedefimiz bulunduğumuz yeri inkar eden bir oyun anlayışı ve toplayabildiğimiz kadar puan toplamak olarak belirlemiştik. İzmir B.B maçı da ikinci yarının ilk maçı ve hedef maçlarımızdan biriydi. Mutlak galibiyet inancıyla başladığımız , oyun anlayışımızın iyi ve yüksek olduğu bir maçı ,berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Göreve başladığım günden itibaren Antalyaspor’a güzel ve modern hentbol oynatma konusunda gösterdiğim hassasiyetin, skora yansımaması canımı gerçekten çok sıkıyor. Kaybettiğimiz puanları göz önüne aldığımız zaman şu an ligde en kötü ihtimalle 6.sırada olmalıydık diye düşünüyorum”dedi.

 

GALİBİYET ZİNCİRİNİ BAŞLATMAK İSTİYORUZ

Halay devam eden açıklamalarında, “Ligin geri kalan maçlarının hepsinin bizim açımızdan final niteliğinde olduğunu biliyorum ve bunu sporcularımla paylaşıyorum. Rakiplerimizle aramızda sadece bir galibiyet farkı bulunmasına rağmen, bulunduğumuz yerin stresli olduğunu söylememiz yanlış olmaz. Amacımız seri galibiyetlerle hızla yukarılara doğru tırmanmak .Bu sıçrayışı yapacak, oyun anlayışına ve gücüne sahip olduğumuzu düşünmekle beraber, Konya Selçuklu Belediyesi maçı ile galibiyet zincirini başlatmak istiyoruz”dedi.

Bakmadan Geçme