Okan Halay: “Üzüntümüz çok fazla”

Kendi evinde Göztepe’ye tek sayı farkla mağlup olan Antalyaspor’da Teknik Direktör Okan Halay açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Adıyaman Belediyesi Spor Kulübünün geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası hayatını kaybeden sporcular için baş sağlığı dileyen Okan Halay şunları söyledi:

“Adıyaman Belediyesi Spor Kulübünün geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Sadık Ünlü ve Ahmet Öztürk’e Allah rahmet eylesin. Kederli ailesine, Adıyaman halkına, hentbol camiasına baş sağlığı dilerim. Kardeşlerimiz için üzüntülerimiz çok fazla. Hentbol camiasının başı sağolsun” dedi.

Halay Göztepe maçı ile ilgili olarak da, “Öncelikle bu zorlu mücadeleyi seyir zevki güzel maçı görsel şova dönüştüren taraftarlarımıza galibiyet tattıramadığımız için çok üzgün olduğumuzu belirtmek isterim.

Ligdeki diğer takımlarla aramızda çok büyük farklılıkların olmadığı bir mücadelede Göztepe’ye  maalesef bir sayı ile kaybettik.

Takımımın bugüne kadar yürüdüğü yolda işini yapma şeklinde ikinci yarının ilk 5  dakikası hariç hiçbir sıkıntı yaşamadığımız bir maç oynadık. İki takımında değişik zamanlarda iyi refleksler gösterdiği mücadelede son saniyelerde yanlış top paylaşımı sonucunda maçı kaybettiğimizi söyleyebilirim.

Oynadığımız oyun takımımın gösterdiği mücadele ligin sonuna kadar oynayacağımız maçlar için pozitif bir gösterge olarak nitelendirebilirim.

Tahminim play-off maçları için ligin son maçına kadar mücadelenin içinde kalacağımızdır.Bugün önemli bir 2 puan kaybettik fakat ileriki maçlarda telafi edeceğiz” dedi.




Bakmadan Geçme