Okul-Kulüp İşbirliği Meyvelerini Veriyor

Çukurova Üniversitesi Spor Kulübünde Hentbol branşına yeniden bir ivme kazandırmak amacıyla, ÇÜSK Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yeldan tarafından Hentbol Branş Kaptanlığına Kamil Dikiciyi getirerek başlatılan ” Alt Yapı Geliştirme” projesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayında Cumartesi günleri 10-30-12.00, 12.00-13.30, 13.30-15.00 saatleri arasında 3 seans şeklinde devam
etmektedir.

İlk planda aşağıda belirtilen 6 okul ile işbirliğine gidilmiş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi Çukurova Ünversitesi Spor Kulübünce yürütülen alt yapı çalışmalarına destek vermek amacıyla 6 okula 10’ar adet Hentbol topu hediye etmiştir.

Çalışmalar Okullardaki Beden Eğitimi Öğretmenlerinin yanı sıra Antrenörler Mustafa Tunç ve Hentbol Antrenörlük Eğitimi Bölümü Stajyer Öğrencileri Ali Kara, Sabahattin Pepedil, Burak Kurduözoğlu ve Tuba Ayyıldız tarafından yürütüldüğü bildirildi.

İşbirliğine gidilen  tüm okullar Adana’da yapılan müsabakalara katılmışlar ve Yıldız Kızlarda M.Abdurrahim Gizer O.O., Yıldız erkeklerde Ziya Gökalp O.O., Küçük Erkeklerde ise İstiklal O.O. takımları İl 2. Liği alma başarısını gösterdiler.

Başarılı olmak için Okul-Kulüp işbirliğinin şart olduğuna inanan ÇÜSK idarecileri  2012-2013 sezonunda Küçük ve Minik erkekler kategorisinde müsabakalara katılmayı planladıklarını bildirdiler.

ÇÜSK ile işbirliği içerisinde olan takımlar, Beden Eğitimi öğretmenleri, Antrenör ve Yardımcı Antrenörlük görevini yürüten ünversite öğrencileri şöyle:

1. 2000 Evler İ.O:O Beden Eğitimi Öğretmeni: Ebru Tacir
2. İstiklal İ.Ö.O Beden Eğitimi Öğretmeni: Mustafa Tunç
3. Süreyya Nihat İ.Ö..0 Beden Eğitimi Öğretmeni : Emine Gebeş
4. Ziya Gökalp İ.O.O. Beden Eğitimi Öğretmeni: Nesimi Dağdoğan
5. A. Gizer İ.Ö.O. Beden Eğitimi Öğretmeni: Çiğdem Fitik, Mustafa Tanrıkulu
6. Hacı Özcan Sinağ I.Ö. O. Beden Eğitimi Öğretmeni: İsmail Yanardağ

Bakmadan Geçme