Olimpiyat hazırlıkları tam gaz

2-18 Ekim tarihleri arasında Arjantin’in başkenti Buenos Aires’te düzenlenecek olan Gençlik olimpiyatlarına katılacak olan Genç Milli Kadın Plaj Hentbol takımımız, hazırlıklarına Köyceğiz’de devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET –  Genç Milli Kadın Plaj Hentbol takımımızın Antrenörü Kadir Ayar, Köyceğiz’de devam kamp çalışmaları ve olimpiyatlar için açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Kadir Ayar, ilk etapta gruptan çıkmak istediklerini söyledi. Ayar şunları söyledi: 
” 2 Ekim Salı günü olimpiyatlar için Arjantin’e hareket edeceğiz. Saat farkından dolayı öncelikle sporcularımızın adaptasyonunu sağlayacağız. 8 Ekim Pazartesi günü başlayacak grup maçları öncesinde Hongkong, Tayvan, Macaristan ile 3 tane  hazırlık maçı oynayacağız. Hedefimiz ilk etapta gruptan çıkmak. Daha sonraki turlarda maç maç düşünürek bir üst tura çıkarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Hentbol Kadınlar Süper ve 1. Liglerimizin başlamasıyla sporcularımız salon ve plajı aynı anda götürmek zorunda kaldı. Bu zorlu süreçte bizlere destek olan başta kulüp yöneticileri ve antrenörlerimize, Köyceğiz’de bize her konuda yardımcı olan Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nadi Pirci’ye teşekkür ediyorum. Aynı zaman büyük özveri gösteren spocularımızı da tebrik ediyorum. İnşallah olimpiyatlarda Türk hentboluna yakışır mücadele edip, en iyi sonucu alarak ülkemize geri döneceğiz.”

2 grupta oynanacak mücadelelerde B grubunda yer alan Millilerimiz, Hollanda, Arjantin, Venezuela, Paraguay ve Hong kong ile mücadele edecek. 

Maç programımız
8.10.2018
10:00 Arjantin-Türkiye

14:30 Türkiye-Venezuella

09.10.2018
12:30 Hollanda-Türkiye

17:00 Türkiye -Paraguay

10.10.2018

10:00 Hong Kong-Türkiye

Bakmadan Geçme