Oluyormuş…

Ardeşen GSK, EHF Challenge Kupası çeyrek finali ilk maçını 31-28 kazanırken, Antrenör , Eski Milli Hentbolcu Hentbolhaber.Net yazarı Zeynur Pehlivan , Rize Ardeşen’de bu çoşkuyu yerinde izledi ve 31-28 kazandığı ilk maçı sizler için kaleme aldı.

Oluyormuş…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eşimle Ankara da önemli bir maç için THF Spor Salonuna giderken trafikteki kalabalığı görür ve “Bu arabaların hepsi hentbol maçına mı gidiyor!” deriz. Gönlümüzden bunlar geçiyor demek ki!..

Sahanın her yerinde ayrı bir mücadelenin olduğu, bol gollu, bol mücadeleli böyle bir spor dalının herkes tarafından izlenir ve beğenir olmasını istiyoruz demek ki!.. Ancak şimdiye kadar o araçların, o kalabalığın birkaç tanesinin bile THF’ye gittiğini şimdiye kadar görmüş değiliz.

Çünkü birçok kez THF Spor Salonunun önündeki merdivenlerden aşağıya inerken, binanın önündeki ıssızlığı görüp, sessizliği duyup “Burada hentbol maçı mı var şimdi!” diye hayretle birbirimize sorar ve gidip her zaman ki gibi bizi bomboş bekleyen salondaki yerimizi alırız.

Halbuki, o merdivenlerden inerken bizimle birlikte aynı coşkuyu, aynı heyecanı yaşamak isteyen yüzlerce sporsever olsa, müzikler çalsa, oyunlar oynansa, sahadaki takımlarımızı, oyuncularımızı hep birlikte alkışlasak, attığı golde de, yediği golde de onların yanında olduğumuzu göstersek, yense de yenilse de bunun bir spor olduğunu unutmadan ama orada bulunduğumuz her andan mutlu bir şekilde ayrılsak ne güzel olurdu değil mi?

Haber

Halbuki mi? Halbuki bütün bunlar oluyormuş arkadaşlar!.. Bütün bunlar benim akıl oyunlarım değilmiş!.. Bütün bunlar benim hayal ürünlerim değilmiş!.. Bütün bunlar sadece Ankara’da olmuyormuş!.. Bütün bunlar Ardeşen’de oluyormuş!.. İstenirse oluyormuş!.. İstenirse başkentin çok uzağındaki bir ilçede büyük işler yapılabiliyormuş!.. İstenirse kalabalıkta seyreden o araçların hepsi Spor Salonuna yönelebiliyormuş!.. İstenirse bir hentbol maçını binlerce kişi izleyebiliyormuş!.. Oluyormuş, hem de benim düşündüğümün çok daha fazlası oluyormuş!..

Sporun gerçek görüntüsünü neredeyse unutmuştum. Bu Ardeşen seyahati bana öyle iyi geldi ki!.. Öncesi, sonrası, dostları, dostlukları tabii ki anlatacağım ama şimdi değil..

Haber

Şimdi hem Muratpaşa Belediyesinin, hem de eksik kadroyla çıkan Ardeşen GSK’nın aldığı ilk maçın sonuçların keyfini yaşama zamanı..

Anlatacağım, hem de her detayıyla anlatacağım. Ama bugün final günü.. Ne bu büyü bozulsun, ne bu lezzet yarım kalsın..

Tebrikler Muratpaşa Belediyesi, başarılar Ardeşen GSK..




Bakmadan Geçme