Ömer Mercan ve Oğulcan Güney’den açıklamalar

Beşiktaş Mogaz Süper Lig'in 7. hafta erteleme maçında Süleyman Seba Spor Salonu'nda Ankara Hentbol İhtisas ile karşılaştı.

AYCAN AY/ HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz’ın hareketli ve başarılı savunması ve deneyimli kaleci İbrahim Demir’in kurtarışlarıyla ilk yarı 21-8 Beşiktaş Mogaz üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda rakibine göre üstün ve rahat bir oyun sergileyen Beşiktaş Mogaz evinde oynadığı maçta ikinci yarıda da farkı açarak 38-19’luk bir skorla galip geldi.

Karşılaşmanın en skorer ismi 9 golle Beşiktaş Mogaz’ın genç sağ oyun kurucusu Ömer Mercan oldu ve  “Maçta oynama şansı bulduğum için mutluyum ayrıca bu maç takıma katkı verebilmiş olmak adına benim için mutlu edici ve büyük bir tecrübe oldu; çünkü büyüklerle beraber oynamak, her genç oyuncunun hayali olan Beşiktaş’ta oynamak benim için büyük bir mutluluk kaynağı.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Bu sene Anafen Koleji SK’den Beşiktaş Mogaz’a katılan bir diğer genç oyuncu Oğulcan Güney ise “Galip geldiğimiz için mutluyuz, galibiyet serimizi devam ettiriyoruz, bir form yakaladık, bu formu zamanla daha da yükselterek devam ettirmek istiyoruz. Müfit Hocamız bu maçta hem Ömer’e hem bana şans verdi, ben bu sene takıma yeni katıldım ama adaptasyon sürecini atlattım, Müfit Hoca süre verdikçe elimden geleni yapıp takıma daha çok katkı sağlamak istiyorum” dedi.




Bakmadan Geçme