Ömer Ozan Arifoğlu ile sözleşme yenilendi

Beşiktaş Mogaz’ın başarılı sağ oyun kurucusu Ömer Ozan Arifoğlu ile, 2 yıllık sözleşme yenilendi.

BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Genel Koordinatör Levent Çifter, Beşiktaş Mogaz İdari Menajeri Berk Karahan ve başarılı oyuncu Ömer Ozan Arifoğlu katıldı.
 
Hentbolu Beşiktaş’ta bırakmak istediğini belirten Ömer Ozan Arifoğlu, ‘’2003 yılından beri bu takımdayım. Bugün tekrardan 2 yıllık sözleşme yenilediğim için çok mutluyum. Hentbola Beşiktaş’ta başladım ve hayalim de Beşiktaş’ta bırakmak. İnşallah bunu da başaracağım. Önümüzdeki sezonu değerlendirmek gerekirse EHF VELUX Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldık. Zor bir gruba düştük. Geçen sene güzel bir tecrübe edindik. Bu sene EHF VELUX Şampiyonlar Ligi’nde daha da başarılı olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz ilk 6’ya kalmak” diye konuştu.
 
Ömer Ozan Arifoğlu’nun altyapımızdan yetişen ve gururlandığı oyunculardan olduğunu belirten Genel Koordinatör Levent Çifter, şunları söyledi: ‘’Ozan bizim çocuğumuz. Altyapımızdan yetişip A Takım’a yükseldi. Sonra Milli Takım’a kadar gitti. Bizim gururumuz olan oyuncularımızdan bir tanesi. Yarın da Üniversite Milli Takımı’yla beraber Güney Kore’ye gidiyor ve ülkemizi temsil eden oyunculardan birisi olacak. Umarım gelecek sezon VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde de iyi performans gösterir. Geçen sezonki organizasyonlarımızı Avrupa Hentbol Birliği çok beğendi. Bu yüzden biri direkt VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’ne aldılar. İnşallah gelecek sezon bir sıçrama yaparız. Geçen seneden daha da iyi bir takım olacağız. Ozan da bu arada kendini ve Türk Hentbolu’nu tüm Avrupa’ya gösterecektir. Bizler de takımımızı yalnız bırakmayacağız. Avrupa’daki tüm taraftarlarımızı gelecek sezon VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş Mogaz Takımımızı desteğe davet ediyorum. Çok güzel Beşiktaş zaferlerini hep beraber izlettireceğiz.’’

Haber /Fotoğraf : Berkant Kaya

Bakmadan Geçme