Ömer Ozan Arifoğlu’ndan bireysel sponsorluk

Türkiye'nin ilk spor gıdası markası olan Hardline Nutrition ile Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü’nün yıldız oyuncusu Ömer Ozan Arifoğlu arasında bireysel sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

HENTBOLHABER.NET  –  2003 yılından beri Türkiye’nin ilk spor gıdası markası olan Hardline Nutrition, sporcu gıdaları ve gıda takviyeleri alanında bugüne kadar 2.000.000 ’u aşkın ürünle kullanıcıların güvenini kazanan bir firma olarak, Hentbol branşında ilk kez bireysel sponsorluğu imza attı.

Daha önce Hentbol branşında bireysel sponsorluk gerçekleştirmeyen Hardline Nutrition, kariyeri ve performansı üst düzey sporcuları hedef alıyor.

Ömer Ozan Arifoğlu ile bir araya gelen  Hardline Nutrition Genel Müdür”ü  Fatih Emre Korkmaz ve Marka Danışmanı Rıza Yetiş, sponsorluk sözleşmesine imza attılar.

Haber

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Sağ Oyun Kurucu Ozan, “Türkiye’nin ilk spor gıdası markası olan Hardline Nutrition ile sponsorluk anlaşması yapmaktan dolayı mutluyum. 

Hardline Nutrition Genel Müdür”ü Sayın Fatih Emre Korkmaz ve Marka Danışmanı Sayın Rıza Yetiş’e ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Sporcu gıdalarını kullanan bir sporcu olarak Hardline İle yapmış olduğum sponsorluk anlaşması, sezon öncesi ve sezon içerisinde form olarak beni bir üst seviyeye atlatacağını düşünüyorum. Böylesine bir büyük markanın Hentbol’ a destek vermesinde pay sahibi olduğumdan dolayı ayrıca gururluyum. 

Bireysel sponsorluk konusunda Hardline Nutrition ile ilk adımı attık, şimdi sırada ayakkabı markası için görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Hentbol’de pazarlama be sponsorluk hakkında da görüşlerini dile getiren Ömer Ozan Arifoğlu, ” bireysel sponsorluk konusunda diğer branşlara göre çok geride kalmış durumdayız. Benim gibi sağ oyun kurucu Can Çelebi bireysel sponsorluğa imza atmış durumda. Ancak Basketbol, Voleybol vs gibi branşlarda bireysel sponsorluk konusunda ligde oynayan çoğu sporcunun en az 2-3 tane sponsorları var. Türk oyuncular olarak kümede kaldık maalesef.  Bu konuda devreye pazarlama(marketing) giriyor.

Haber

Eşimin Voleybolcu olmasından dolayı Voleybol branşını yakından takip eden birisi olarak neredeyse her Türk oyuncunun kendi menajeri var. Transfer, sponsorluk vs gibi süreçleri menajerleri takip ediyor. Bir yandan Profesyonel olarak çalışan menajer var, diğer yandan kendi kendini pazarlayan bir sporcu topluluğu var. Sporcunun transfer, sponsorluk konusunda kendini pazarlaması kadar zor bir şey yoktur. Menajerliğin amatör branşlarda kurtarıcı olduğunu düşünüyorum. Bu konu ile ilgili önümüzde ki sezon ben de profesyonel bir menajer ile çalışmayı da düşünüyorum. Sonuçta bu bizim işimiz. Bırakalım da işin ustası bu işi yapsın, biz topumuzu oynayalım” dedi.

Bakmadan Geçme